Champions League: «Τριάρα» η Μπαρτσελόνα – Αποθέωση για Μέσι

Champions League: «Τριάρα» η Μπαρτσελόνα – Αποθέωση για Μέσι

Αυτόν τον παίκτη δεν τον χορταίνεις με τίποτα! Η μαγεία του Λιονέλ Μέσι απλώθηκε γι΄ άλλη μια φορά στο «Καμπ Νου», ανάγκασε περίπου 85.000 οπαδούς της Μπαρτσελόνα να τον αποθεώσουν και εκατομμύρια άλλους ανά τον κόσμο να ευχαριστήσουν τον Θεό που έχουν την τύχη να τον βλέπουν, έστω κι από την τηλεόραση.

Με δύο γκολ και μία ασίστ του κορυφαίου παίκτη του κόσμου, η Μπαρτσελόνα επιβλήθηκε με 3-0 της Τσέλσι στη Βαρκελόνη και μετά το 1-1 στο «Στάμφορντ Μπριτζ» προκρίθηκε πανηγυρικά στους προημιτελικούς του Champions League.

Ο Τιμπό Κουρτουά είδε δύο φορές τη μπάλα να περνά κάτω από τα πόδια του μετά από σουτ του Λιονέλ Μέσι (3΄, 63΄), με τον Αργεντινό να γιορτάζει παράλληλα με την πρόκριση της ομάδας του και τα 100 γκολ στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση της «Γηραιάς Ηπείρου». Στο 20΄ από μαγική μπαλιά του Μέσι ο Ντεμπελέ πέτυχε το 2-0 με βολέ μέσα από την περιοχή.

Οι Λονδρέζοι προσπάθησαν, είχαν αρκετές καλές στιγμές στο ματς, ένα δοκάρι στο ξεκίνημα του β΄ μέρους με το φάουλ του Αλόνσο κι άλλο ένα στο 90΄ με την κεφαλιά του Ρούντιγκερ, αλλά υστερούσαν στην τελική προσπάθεια και μοιραία η εφετινή ευρωπαϊκή τους πορεία σταμάτησε στην πρωτεύουσα της Καταλονίας.

Διαιτητής: Νταμίρ Σκόμινα (Σλοβενία) Κίτρινες: Σέρτζι Ρομπέρτο – Γουίλιαν, Ζιρού

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς (61΄ Αντρέ Γκόμεζ), Ινιέστα (56΄ Παουλίνιο), Σουάρες, Μέσι, Ντεμπελέ (67΄ Βιδάλ), Άλμπα, Σέρτζι Ρομπέρτο, Ουμτιτί ΤΣΕΛΣΙ (Αντόνιο Κόντε): Κουρτουά, Ρούντιγκερ, Αλόνσο, Φάμπρεγας, Καντέ, Αζάρ (82΄ Πέδρο), Μόουζες (67΄ Ζαπακόστα), Ζιρού (67΄ Μοράτα), Γουίλιαν, Κρίστενσεν, Αθπιλικουέτα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter