Coca-Cola: Περιληπτική ενημέρωση για την πορεία των εργασιών του τρίτου τριμήνου του 2017.

Coca-Cola: Περιληπτική ενημέρωση για την πορεία των εργασιών του τρίτου τριμήνου του 2017.

Η Coca-Cola HBC AG, ένας από τους κορυφαίους εμφιαλωτές των σημάτων της The Coca-Cola Company, ανακοινώνει σήμερα την περιληπτική ενημέρωση για την πορεία των εργασιών του τρίτου τριμήνου του 2017.

Βασικά μεγέθη τρίτου τριμήνου

• Εξαιρετικά αποτελέσματα για το τρίμηνο, με τα καθαρά έσοδα από πωλήσεις σε ουδέτερη συναλλαγματική βάση να καταγράφουν αύξηση 6,0%.

• Ένα ισχυρό τρίμηνο όσον αφορά στον όγκο πωλήσεων, που αυξήθηκε κατά 3,4%, με ευρείες αυξήσεις και στους τρεις τομείς δραστηριοποίησής μας.

– Στον τομέα των αναπτυγμένων αγορών, ο όγκος πωλήσεων αυξήθηκε κατά 2,2% κυρίως λόγω της συνδρομής των χωρών της Νότιας Ευρώπης και την καλοκαιρία.

– Στον τομέα των αναπτυσσόμενων αγορών, ο όγκος πωλήσεων αυξήθηκε κατά 5,1%, με ιδιαίτερα ισχυρή ανάπτυξη στην Ουγγαρία και την Τσεχική Δημοκρατία, και σταθεροποίηση στην Πολωνία.

– Στον τομέα των αναδυόμενων αγορών, ο όγκος πωλήσεων αυξήθηκε κατά 3,5%, με ισχυρή ανάπτυξη να καταγράφεται σε Ρουμανία, Σερβία και Ουκρανία. Ο όγκος πωλήσεων στη Ρωσία παρέμεινε σταθερός, ενώ στη Νιγηρία υποχώρησε μετά τις σημαντικές αυξήσεις στις τιμές των προϊόντων μας. 

https://www.documentonews.gr/filegrid/2017/11/09/5a0445d7cd3a183f7a57e6fa.pdf

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter