«Crashing»: Η νέα επεισοδιακή κωμική σειρά της HBO αποκλειστικά στη Nova!

«Crashing»: Η νέα επεισοδιακή κωμική σειρά της HBO αποκλειστικά στη Nova!

Ακόμη μία νέα εξαιρετική σειρά της HBO έρχεται αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema, τα οποία προβάλλουν τις πιο δημοφιλείς ξένες σειρές.

Οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova από την Παρασκευή 26 Μαΐου και κάθε Παρασκευή στις 22:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη νέα επεισοδιακή κωμική σειρά της HBO «Crashing» στο Novacinema4HD με ελληνικούς υπότιτλους (https://www.youtube.com/watch?v=zomux0XRUfo).

Τη νέα σειρά υπογράφει ο Τζούντ Άπατοου πετυχημένος δημιουργός της σειράς Girls και των ταινιών Anchorman, This is 40, The five-year engagement και Step brothers, ενώ τους πρωταγωνιστικούς ρόλους αναλαμβάνουν οι Πιτ Χολμς, Λόρεν Λάπκους και Άρτι Λανγκ.

Μετά την απιστία της γυναίκας του, ο Πιτ αποφασίζει να κάνει μια νέα αρχή και μετακομίζει στη Νέα Υόρκη για να ακολουθήσει το όνειρό του στο χώρο της stand-up κωμωδίας. Τα πράγματα, όμως, αποδεικνύονται πιο δύσκολα από ό,τι περίμενε…

Η σειρά έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται μέσω των υπηρεσιών NovaGO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter