Δ. Παπαδημούλης: Θλιβερή η Ν.Δ. έκανε πίσω με το «μπου» του Σόιμπλε

Δ. Παπαδημούλης: Θλιβερή η Ν.Δ. έκανε πίσω με το «μπου» του Σόιμπλε

«Θλιβερή η Ν.Δ., έκανε πίσω και άλλαξε γνώμη με το «μπου» του Σόιμπλε» δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης την Τρίτη στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα».

Αναρωτήθηκε επίσης ποια θα είναι η στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης αν γινόταν αύριο κυβέρνηση στα καίρια ζητήματα της ελάφρυνσης του χρέους, ή στα πρωτογενή πλεονάσματα.

Απαντώντας σε ερώτηση για την επιστολή του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου επεσήμανε ότι στις διευκρινίσεις που δόθηκαν «δεν περιλαμβάνονται δεσμεύσεις για επιπλέον μέτρα».

Αναφερόμενος στον «κόφτη» ο κ. Παπαδημούλης δήλωσε ότι «είναι ψηφισμένος εδώ και καιρό και παρόλο που συχνά ακούγεται ότι θα ενεργοποιηθεί δεν ενεργοποιείται και αυτό γιατί υπάρχει υπεραπόδοση εσόδων κυρίως από τη διεύρυνση τη χρήσης του πλαστικού χρήματος».

Ενώ άσκησε κριτική στον τρόπο που αντιπολιτεύεται η αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας. Δεν μπορεί η Ν.Δ. «Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή να μας κατηγορούν ότι πάμε σε ρήξη με τους δανειστές και Τρίτη Πέμπτη Σάββατο ότι υποτασσόμαστε» είπε χαρακτηριστικά.

Επικαλέστηκε μάλιστα τον κ. Στουρνάρα που λέει ότι «το 2017,2018 και 2019 ότι θα έχουμε ανάπτυξη 3% και μείωση της ανεργίας υπό την προϋπόθεση ότι θα κλείσει χωρίς καθυστερήσεις η β’ αξιολόγηση».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter