Δάφνη: Αμετανόητος ο 52χρονος που κατηγορείται για το βιασμό της φοιτήτριας – Δηλώνει ότι το έχει «ξανακάνει και με άλλη κοπέλα»

Δάφνη: Αμετανόητος ο 52χρονος που κατηγορείται για το βιασμό της φοιτήτριας – Δηλώνει ότι το έχει «ξανακάνει και με άλλη κοπέλα»

Δεν το χωράει το ανθρώπινο μυαλό! Χωρίς κανέναν ενδοιασμό, ο 52χρονος που κατηγορείται για την επί αιχμαλωσία, το βασανισμό και το βιασμό της 22χρονης φοιτήτριας, αποκάλυψε στους αστυνομικούς που τον ανέκριναν, ότι το έχει ξανακάνει και σε άλλη κοπέλα που τον βοηθούσε στις δουλειές του σπιτιού, δίνοντάς της μάλιστα κάτι παραπάνω για τις… έξτρα υπηρεσίες της.

«Είχα βρει κι άλλη μια κοπέλα από την Αλβανία και είχαμε παρόμοια συμφωνία, αλλά την έδιωξα, όταν μου έκλεψε ένα δαχτυλίδι, το οποίο αργότερα μου το επέστρεψε, γιατί την είχα βιντεοσκοπήσει», είπε ο 52χρονος και πρόσθεσε:

«Η… με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι θα έρθει να καθαρίσει. Την έβαλα να φορέσει στολή εργασίας και καθάρισε για περίπου 2 ώρες. Μετά κάθισε να πιούμε ένα ποτό και μου ζήτησε να πληρωθεί. Μου ζήτησε 100 ευρώ και της είπα ότι της χρωστάω μόνο 50. Εκείνη άρχισε να φωνάζει και της είπα ότι την είχα σε βίντεο που μου έκλεβε ένα δαχτυλίδι. Με παρακάλεσε να μην κάνω καταγγελία στην αστυνομία, γιατί ο πατέρας της είναι στρατιωτικός και ντρεπόταν που το είχε κάνει και ότι θα το επέστρεφε. Της είπα ότι ο μόνος τρόπος για να πάρει 100 ευρώ, θα ήταν να με ικανοποιήσει σεξουαλικά. Αν δεν μπορούσα να ερεθιστώ χρησιμοποιούσα σεξουαλικά βοηθήματα που είχε προμηθευτεί από το ίντερνετ».

Ο 52χρονος ισχυρίστηκε ακόμα ότι είχε μια 10ετή σχέση, η οποία όμως σταμάτησε πριν 2,5 χρόνια που ξεκίνησε το πρόβλημα της υγείας του, με την οποία όλα αυτά τα χρόνια είχαν σεξουαλικά φετίχ κατά τη διάρκεια του σεξ. Συνήθιζε μάλιστα, όπως είπε, να της δένει τα χέρια πίσω από τη μέση και τα πόδια ανοιχτά και δεμένα στο προσκέφαλο του κρεβατιού, καθώς αυτή ήταν μια στάση που τον βόλευε λόγω της παχυσαρκίας του.

Για την 22χρονη φοιτήτρια που εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ, ο κατηγορούμενος είπε: «Μου καθάρισε το σπίτι τρεις φορές και μετά έπεσε στη συζήτηση από την ίδια ότι αν ήθελα μπορούσε να μου κάνει σεξουαλικές χάρες και να της δίνω διπλάσιο ποσό. Έτσι συνέβη άλλες δύο ή τρεις φορές. Είχαμε κάνει συμφωνία να ντύνεται με στολή καθαρίστριας, χωρίς εσώρουχα και μετά να με ερεθίζει για να αποδώσω στη σεξουαλική πράξη στην οποία προβαίναμε μαζί, πράγμα το οποίο λόγω της αναπηρίας μου ήταν δύσκολο», είπε.

Το πρωί της Δευτέρας, κατά την προσαγωγή του στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, προκειμένου να απολογηθεί στον ανακριτή, ο 52χρονος προπηλακίστηκε από πολίτες που τον αναγνώρισαν.

(Πηγή: bloko.gr)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter