Δάφνη: Πολίτες προπηλάκισαν τον κατηγορούμενο για βιασμό στα δικαστήρια

Δάφνη: Πολίτες προπηλάκισαν τον κατηγορούμενο για βιασμό στα δικαστήρια

Ένταση και προπηλακισμοί στην Ευελπίδων όπου εμφανίσθηκε, χωρίς δικηγόρο, για να απολογηθεί ο 52χρονος κατηγορούμενος για τη φρικτή υπόθεση του βιασμού της φοιτήτριας στη Δάφνη.

Πολίτες που τον αναγνώρισαν τον αποδοκίμασαν έντονα, φωνάζοντας, μεταξύ άλλων: «Θα σε ταΐζουμε βρε … δεν ντρέπεσαι ; Ντροπή σου. Αφήστε τον! Τι τον πάτε μέσα».

Ο κατηγορούμενος, που είναι αντιμέτωπος με τρία κακουργήματα και ένα πλημμέλημα, θα οδηγηθεί εκ νέου για την απολογία του αύριο στην Ευελπίδων, καθώς όπως είπε στους δημοσιογράφους «δεν μου επέτρεψαν να κάνω ούτε ένα τηλέφωνο για να βρω δικηγόρο».

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας και την κατάθεση της άτυχης κοπέλας, ο κατηγορούμενος βίασε και υπέβαλε σε φρικτά βασανιστήρια την 20χρονη, κρατώντας τη δεμένη και χτυπώντας την στο πρόσωπο. Η φοιτήτρια εξακολουθεί να νοσηλεύεται για τις κακώσεις που φέρει στο πρόσωπο και στο σώμα, ενώ παράλληλα βρίσκεται υπό ψυχολογική υποστήριξη, καθώς είναι σε κατάσταση σοκ, όπως και οι γονείς της.

Ο 52χρονος καλείται αύριο να απολογηθεί για κατηγορίες που αφορούν τα αδικήματα της αρπαγής με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωση της (κακούργημα), βιασμού κατ’εξακολούθηση (κακούργημα), παραβίασης απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα) και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατ’ εξακολούθηση (πλημμέλημα).

Σύμφωνα με την έως τώρα στάση του, ο κατηγορούμενος αρνείται τις πράξεις που του αποδίδονται ισχυριζόμενος πως είχε σχέση με το θύμα του και πως όσα συνέβησαν στο υπόγειο στη Δάφνη ήταν με την θέληση της φοιτήτριας. Μάλιστα δηλώνει πως η κοπέλα βρέθηκε δεμένη από τους αστυνομικούς όταν εισέβαλαν στον χώρο του, γιατί «αυτό ήταν το φετίχ της».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter