Δάφνη: Τι είπε στην απολογία του ο κατηγορούμενος για τον βιασμό της φοιτήτριας – Έρευνα για το αν είναι τυφλός

Δάφνη: Τι είπε στην απολογία του ο κατηγορούμενος για τον βιασμό της φοιτήτριας – Έρευνα για το αν είναι τυφλός

Αμετακίνητος στην αρχική του κατάθεση, πως «ότι έγινε, έγινε με τη συναίνεση της κοπέλας», παρέμεινε και στην απολογία του, σύμφωνα με πληρoφορίες, ο 52χρονος που νωρίτερα την Τρίτη κρίθηκε προφυλακιστέος, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή.

Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι αυτό μπορεί να αποδειχθεί από το υλικό των καμερών, αφού είχε βιντεοσκοπήσει τις κινήσεις και την περιβολή της κοπέλας .

«Είναι σε κατάσταση σοκ. Είχαν μια άλλου είδους σχέση», υποστήριξε ο συνήγορος του.

O κατηγορούμενος δεν προσκόμισε στον ανακριτή τα χαρτιά που επικαλείται ότι έχει από το ΚΕΠΑ και υπέβαλλε δια του συνηγόρου του αίτημα πραγματογνωμοσύνης, για να προσδιοριστεί το ποσοστό τυφλότητας του.

Ο ίδιος επιμένει ότι «μπορεί να κινείται με σκιές και φως και δεν ξεχωρίζει πρόσωπα», ενώ για τις κάμερες που είχε τοποθετήσει στο σπίτι του, είπε ότι «τις είχε για να τον βοηθούν να κινείται».

Στο μεταξύ, ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα, προκειμένου να ερευνηθεί αν είναι γνήσιο το πιστοποιητικό τυφλότητας που έχει εμφανίσει ο κατηγορούμενος, με ανάρτηση του στα social media, ποτέ και από ποιον χορηγήθηκε. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter