Δε θα πιστεύετε πως έγινε ο Αλ Πατσίνο – Δεν τον γνώρισε ούτε ο Σκορσέζε (Photos)

Δε θα πιστεύετε πως έγινε ο Αλ Πατσίνο – Δεν τον γνώρισε ούτε ο Σκορσέζε (Photos)

Ο Αλ Πατσίνο είναι αναμφίβολα ένας από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς της γενιάς τους, που μπορεί να μπει στο πετσί του κάθε ρόλου του, χωρίς να χάνει τη χαρακτηριστική του ταυτότητα.

Αυτήν τη φορά όμως φαίνεται ότι μπήκε τόσο πολύ στο πετσί του νέου του ρόλου, ώστε ούτε ο ίδιος ο σκηνοθέτης της ταινίας, ο επίσης μεγάλος Μάρτιν Σκορσέζε δεν τον αναγνώρισε στο πλατό.

Ο λόγος για την πολυαναμενόμενη παραγωγή του Netflix, «The Irishman», που πραγματεύεται η ζωή του Frank Sheeran, του διαβόητου εκτελεστή που φέρεται να «καθάρισε» τον Τζίμι Χόφα, τον συνδικαλιστή που αναρριχήθηκε στη Μαφία, φυλακίστηκε για να εκτίσει ποινή 13 ετών το 1967 και απελευθερώθηκε το 1971, μετά από συμφωνία με τον Ρίτσαρντ Νίξον. Το 1975 «άνοιξε η γη και τον κατάπιε», χωρίς ποτέ να μαθευτεί τι απέγινε. Δηλώθηκε επίσημα νεκρός το 1982.

Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο ενσαρκώνει τον Frank Sheeran και ο Αλ Πατσίνο τον Τζίμι Χόφα, υπό τη «μπαγκέτα» του Μάρτιν Σκορσέζε, ο οποίος δήλωσε ότι ούτε ο ίδιος δεν κατάφερε να αναγνωρίσει τον Πατσίνο όταν τον είδε στο πλατό.

Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν τον επιβεβαιώνουν πλήρως:

https://twitter.com/efsbroadcast/status/918496125983887360

https://twitter.com/GoldenSt8OfMind/status/918555686522437632

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter