Δείπνο Κυριάκου-Σαμαρά με φόντο το σκοπιανό

Δείπνο Κυριάκου-Σαμαρά με φόντο το σκοπιανό

Με τον πρώην πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, θα δειπνήσει απόψε στην Καλαμάτα ο νυν πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Ηλεία και τη Μεσσηνία.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, οικοδεσπότης θα είναι ο κ. Σαμαράς και μοναδικό θέμα συζήτησης θα είναι οι εξελίξεις στο σκοπιανό και η στάση που θα τηρήσει η ΝΔ, ενόψει και του συλλαλητηρίου στην Αθήνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους αν θα παραστεί στο συλλαλητήριο της ερχόμενης Κυριακής, ο κ. Σαμαράς αρκέστηκε να… χαμογελάσει με νόημα, ενώ άλλες πληροφορίες θέλουν τον κ. Μητσοτάκη να είναι αρνητικός όσον αφορά στη δική του παρουσία εκεί.

Ο πρώην και ο νυν πρόεδρος της ΝΔ θα παραβρεθούν την Παρασκευή στους εορτασμούς της Υπαπαντής στην Καλαμάτα, μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο κ. Μητσοτάκης, ήδη πραγματοποίησε περιοδεία στην Ηλεία και ομιλία στον Πύργο, απ’ όπου εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση, ενώ έκανε και… αστειάκια σε οπαδούς της ΝΔ ότι φοράνε… συριζέικα ρούχα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter