Δείτε πώς βγήκε από τον βράχο που ήταν έγκλειστος μια ολόκληρη εβδομάδα (Video)

Δείτε πώς βγήκε από τον βράχο που ήταν έγκλειστος μια ολόκληρη εβδομάδα (Video)

O 44χρόνος Γάλλος καλλιτέχνης Abraham Poincheval, είναι γνωστός για τις εκκεντρικές ιδέες του και για τα καλλιτεχνικά του πειράματα.

Αυτή τη φορά αποφάσισε να κλειστεί μέσα σ’ ένα βράχο, βάρους 12 τόνων και να ζήσει εκεί εντοιχισμένος για μια ολόκληρη εβδομάδα.

Ο βράχος ήταν έτσι κατασκευασμένος που είχε στο εσωτερικό του σκαλισμένο χώρο για να μπορεί να κοιμάται ο καλλιτέχνης, όπως δήλωσε ο ίδιος: «Η καρδιά του βράχου είχε σκαλιστεί για να ταιριάζει στη σιλουέτα μου, σε λίγο μεγαλύτερες διαστάσεις για να μπορώ να κινούμαι ελαφρώς. Υπήρχαν μικρές κόγχες στο πλάι για να αποθηκεύω νερό και τροφή»

Και αν αναρωτιέστε τι έτρωγε και πώς έκανε την ανάγκη του ο ίδιος απάντησε ότι μαζί του είχε προμήθειες νερού, έτοιμες σούπες και αποξηραμένο κρέας.Όσο για το ζήτημα της τουαλέτας, φαίνεται πως αποθήκευε τα περιττώματα και τα ούρα του σε δοχεία γύρω του.

Ο βράχος με την καλλιτεχνική ονομασία «ταξίδι στο εσωτερικό της πέτρας» φιλοξενήθηκε στο Παλέ ντε Τοκιό, στο Παρίσι. Πολλοί επισκέπτες την είδαν, μάλιστα αρκετοί πλησίαζαν τον βράχο και μιλούσαν στον έγκλειστο καλλιτέχνη.

Κάποιοι του διάβαζαν ποίηση, άλλοι του αφηγούνταν τα όνειρά τους. Ένας νεαρός τον ψυχαγώγησε παίζοντας κιθάρα.

Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι το επόμενο σχέδιο του καλλιτέχνη! Στις 29 Μαρτίου, πάλι στον ίδιο χώρο-σας το λέμε σε περίπτωση που θέλετε να πάτε- θα αρχίσει να κλωσάει μια ντουζίνα αυγά κότας και θα παραμείνει ακίνητος, κάτω από μια χοντρή κάπα (για να διατηρεί σταθερή θερμοκρασία) επί 26 ημέρες!

Δείτε σε τι κατάσταση βγήκε από τον βράχο:

https://www.youtube.com/watch?v=2Q-ZiyYH5Fo

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter