Δείτε το βίντεο από τη στιγμή που αστυνομικός σκύλος εντοπίζει 9,18 κιλά ηρωίνης (Video)

Δείτε το βίντεο από τη στιγμή που αστυνομικός σκύλος εντοπίζει 9,18 κιλά ηρωίνης (Video)

Ένας 65χρονος άνδρας και μία 72χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία συνελήφθησαν από προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας για κατοχή 9 κιλών και 180 γραμμαρίων ηρωίνης.

Στο πλαίσιο των καθημερινών και εντατικών ελέγχων που πραγματοποιούν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος σε όλη τη χώρα για τη δίωξη του εμπορίου των ναρκωτικών ουσιών, προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, προχώρησε χθες το βράδυ στη σύλληψή τους.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην πύλη του λιμένα εξωτερικού, από προσωπικό της ομάδας Κ9/Περιφερειακής Δίωξης Ναρκωτικών με τη συνδρομή στελεχών του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής και κατόπιν ένδειξης αστυνομικού σκύλου Κ9, βρέθηκε στο Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε ο 65χρονος αλλοδαπός με συνοδηγό την 72χρονη αλλοδαπή, εντός ειδικά διαμορφωμένης κρύπτης στο κάτω μέρος του δαπέδου, δεξιά και αριστερά από τα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού, ποσότητα ναρκωτικής ουσίας ηρωίνης, συσκευασμένη σε εννέα δέματα, τυλιγμένα σε σελοφάν, συνολικού μικτού βάρους εννέα κιλών και εκατόν ογδόντα γραμμαρίων.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν η ποσότητα ναρκωτικής ουσίας, το Ι.Χ.Ε. όχημα, δύο κινητά τηλέφωνα, μία συσκευή πλοήγησης (GPS) καθώς και τα χρηματικά ποσά των χιλίων πεντακοσίων ευρώ, τριάντα πέντε δολαρίων ΗΠΑ και εκατόν τριάντα έξι λέβα Βουλγαρίας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter