Δείτε το βίντεο από τη στιγμή που οι δράστες τοποθετούν τον εκρηκτικό μηχανισμό στο βενζινάδικο (Video)

Δείτε το βίντεο από τη στιγμή που οι δράστες τοποθετούν τον εκρηκτικό μηχανισμό στο βενζινάδικο (Video)

Το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του πρατηρίου υγρών καυσίμων του προέδρου της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδος, Μιχάλη Κιούση, στην Ανάβυσσο στο οποίο σημειώθηκε το πρωί ισχυρότατη έκρηξη είναι αποκαλυπτικό.

Στα πλάνα έχουν αποτυπωθεί οι δράστες, τη στιγμή που τοποθετούν τη σακούλα με τα εκρηκτικά στην είσοδο του καταστήματος του πρατηρίου.

Η έκρηξη, που σημειώθηκε τα ξημερώματα, ήταν εκκωφαντική και η φωτιά που προκλήθηκε σβήστηκε από 15 πυροσβέστες, οι οποίοι επιχείρησαν με 6 οχήματα.

Μιλώντας στις πρωινές εκπομπές της τηλεόρασης, κ. Κιούσης δήλωσε ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί στην είσοδο του πρατηρίου στη λεωφόρο Καραμανλή.

«Έχουν σπάσει τα τζάμια σε δύο οικοδομικά τετράγωνα» δήλωσε ο Μιχάλης Κιούσης, περιγράφοντας την ισχύ της έκρηξης ενώ όπως είπε στο παρελθόν έχει δεχθεί ορισμένες απειλές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η έκρηξη προήλθε από αυτοσχέδιο μηχανισμό που είχε τοποθετηθεί στην είσοδο του πρατηρίου.

Την άμεση διαλεύκανση της βομβιστικής επίθεσης στο πρατήριο καυσίμων στην Ανάβυσσο τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στη Ανάβυσσο ζητά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων. Η ΠΟΠΕΚ καταδικάζει την επίθεση και κάνει λόγο για εγκληματική ενέργεια που στόχευε σε ανθρώπινα θύματα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter