Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Δέματα αγάπης σε οικογένειες σε Κω, Λήμνο και Λέσβο

Kλιμάκιο του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, παρέδωσε 816 δέματα αγάπης με τρόφιμα σε 592 οικογένειες στη Κω, τη Λήμνο και τη Λέσβο.

Ειδικότερα, δέματα έλαβαν:

• 150 οικογένειες στη Κω

• 208 οικογένειες στη Λήμνο

• 180 οικογένειες στη Καλλονή Λέσβου

• 54 οικογένειες στη Μυτιλήνη.

Η παροχή αυτής της βοήθειας από την «Αποστολή» περιλαμβάνει περισσότερα από 1.200 μέλη οικογενειών.

Ο γενικός διευθυντής του Φιλανθρωπικού Οργανισμού Κωνσταντίνος Δήμτσας, επικεφαλής του κλιμακίου της «Αποστολής» υπογράμμισε ότι ο οργανισμός συνεχίζει να στέκεται δίπλα σε όποιον έχει ανάγκη, καθώς «τα λόγια περισσεύουν και προτεραιότητα έχουν οι πράξεις».

«Δεν μπορεί να καταλάβει κανείς το πρόβλημα αυτών των οικογενειών αν δεν το δει με τα μάτια του. Έρχονται Άγιες Ημέρες και είναι πολλές οι οικογένειες που στερούνται τα πλέον απαραίτητα. Εμείς βρισκόμαστε εδώ για να συμπληρώσουμε την ανάγκη τους, να τους ανακουφίσουμε και να τους μεταφέρουμε το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου μας, ότι δεν θα είναι μόνοι τους, θα είμαστε μαζί σε κάθε δυσκολία», πρόσθεσε ο κ. Δήμτσας.

Σχόλια

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.