Δεν θα παίξουν με ΠΑΟΚ οι «πράσινοι», αν δεν τους πληρώσει ο Αλαφούζος

Δεν θα παίξουν με ΠΑΟΚ οι «πράσινοι»,  αν δεν τους πληρώσει ο Αλαφούζος

O εξωαγωνιστικός διασυρμός του Παναθηναϊκού συνεχίζεται, επειδή η διοίκηση Αλαφούζου δεν πληρώνει τα χρέη της. Οι παίκτες της ομάδας έχουν φτάσει και πάλι στα όρια τους και αποφάσισαν πως θα ξεκινήσουν άμεσα εκ νέου αποχή αν μέχρι την Παρασκευή δεν πληρωθούν το 1/3 της δόσης του περασμένου Δεκεμβρίου.

Ο πρόεδρος της ομάδας B. Κωνσταντίνου μετέβη στο προπονητικό κέντρο στο Κορωπί και είπε στους «πράσινους» ότι η διοίκηση θα καταβάλει μέχρι τις 30 Απριλίου το 35% και το υπόλοιπο 35% τον επόμενο μήνα. Η απάντηση που πήρε ήταν αρνητική και ενημέρωσαν τον προπονητή τους πως ενδέχεται να μην κατέβουν να αγωνιστούν στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αν δεν πληρωθούν μέχρι την Παρασκευή!

Η επίσημη θέση της ΠΑΕ για το θέμα είναι η ακόλουθη: « Κατά την συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Βασίλης Κωνσταντίνου με τους ποδοσφαιριστές στις προπονητικές εγκαταστάσεις, η διοίκηση πρότεινε να τους καταβληθεί την επόμενη Δευτέρα 30/4 άλλο ένα 35% της δόσης Δεκεμβρίου και στις 15 Μαΐου να εξοφληθούν το 100% του Φεβρουαρίου και το υπόλοιπο 35% του Δεκεμβρίου. Οι ποδοσφαιριστές αντιπρότειναν να τους καταβληθεί μέχρι την Δευτέρα το 70% του Δεκεμβρίου. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού εξετάζει και θα απαντήσει μέχρι την Τετάρτη».

Στον Παναθηναϊκό συμβαίνουν πρωτόγνωρες καταστάσεις και υπεύθυνος για την κατάσταση είναι ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter