Δερβένι: Μητροπολίτης που έτρωγε κακαβιά …έστειλε στο πυρ το εξώτερο τις σατανικές τσούχτρες του Κορινθιακού (Video)

Δερβένι: Μητροπολίτης που έτρωγε κακαβιά …έστειλε στο πυρ το εξώτερο τις σατανικές τσούχτρες του Κορινθιακού (Video)

Οι …σατανικές τσούχτρες του Κορινθιακού Κόλπου εστάλησαν τελικά στην κόλαση με την βοήθεια δεήσεων και προσευχών ενός μητροπολίτη κι ενός ιερωμένου από το Άγιο Όρος.

Η …συγκλονιστική αποκάλυψη που «κουρέλιασε» όλες τις εκτιμήσεις των περιβαλλοντολόγων κι έκανε πολλούς από αυτούς να σκίσουν δημόσια τα πτυχία τους …αποκαλύφθηκε σε ενημερωτική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού epsilon tv από ευσεβή κάτοικο της περιοχή Δερβένι.

Όπως ανέφερε, κατά την διάρκεια γεύματος με κακαβιά (!!!) σε ταβέρνα της περιοχής, ο μητροπολίτης Γορτυνίας – Μεγαλουπόλεως Ιερεμίας , μετά από προτροπή των κατοίκων, ευλόγησε τα νερά του Κορινθιακού και έστειλε «στο πυρ το εξώτερο» τον «πειρασμό και την μάστιγα» των τσουχτρών.

Στην όλη προσπάθεια συνέβαλε καθοριστικά και η ευλογία …εξ αποστάσεως του γέροντα Πατάπιου … με τις οδηγίες του οποίου μάλιστα τοποθετήθηκε μαρμάρινος σταυρός μέσα στη θάλασσα ξορκίζοντας τις σατανικές τσούχτρες.

«Μετά από δύο ημέρες όλες οι τσούχτρες στον Κορινθιακό εξαφανίστηκαν. Είχαμε μόνο μία από αυτές που εντοπίστηκε δίπλα από ένα κύριο. Μιλάμε για θαύμα …» ανέφερε ο κάτοικος της περιοχής…

Πηγή: apokalypseis.com

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter