Δήλωση Λυμπερόπουλου χωρίς απαντήσεις για τις αποκαλύψεις του Documento

Δήλωση Λυμπερόπουλου χωρίς απαντήσεις για τις αποκαλύψεις του Documento

Δήλωση με αφορμή το δημοσίευμα του Documento στις 23 Ιουλίου, έκανε ο Α’ Αντιπρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, Παναγιώτης Λυμπερόπουλος, χαρακτηρίζοντας ανυπόστατη, ψευδή και συκοφαντική τη δήθεν, όπως λέει, εμπλοκή του ονόματός του σε έκνομες ενέργειες και προαναγγέλλοντας προσφυγή στη δικαιοσύνη.

Στη δήλωσή του, πάντως, ο κ. Λυμπερόπουλος, δεν απαντά στο εάν υπάρχει πράγματι ένορκη κατάθεση που εμπλέκει το όνομά του σε υπόθεση χρηματισμού και εάν πράγματι βρίσκεται υπό δικαστική έρευνα.

Να σημειωθεί ότι το Documento, αποκάλυψε την ύπαρξη ένορκης κατάθεσης του επιχειρηματία Αλέξανδρου Αβατάγγελου, ο οποίος ήταν υπόδικος για την υπόθεση της αγοράς των γερμανικών υποβρυχίων.

Στην ένορκη κατάθεσή του, ενώπιον των εισαγγελέων Ελένης Τουλουπάκη, Χρήστου Ντζούρα και Γεωργίου Καλούδη, ο Αλέξανδρος Αβατάγγελος, δήλωσε ότι ο δικηγόρος του, κατά τη διάρκεια που ο ίδιος βρισκόταν στη φυλακή, του πρότεινε να τον αποφυλακίσει με αντάλλαγμα 800.000 ευρώ.

Η αποφυλάκιση, όπως του είπε και έχει καταθέσει ενόρκως, θα γινόταν με την παρέμβαση των ανθρώπων του τότε υπουργού Δικαιοσύνης και συγκεκριμένα του Θεοχάρη Μπίρπου που ήταν διευθυντής του γραφείου του υπουργού Χ. Αθανασίου και του συμβούλου του Παναγιώτη Λυμπερόπουλου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter