Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Αναξιόπιστος προς εμένα ο Αλαφούζος»

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Αναξιόπιστος προς εμένα ο Αλαφούζος»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος την περασμένη εβδομάδα είχε δυο επαφές με τον Γιάννη Αλαφούζο με σκοπό τη μεταβίβαση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι δύο παράγοντες συμφώνησαν να αναλάβει ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ αρχικά το μάνατζμεντ της ποδοσφαιρικής ομάδας και εν συνεχεία όταν γινόταν πράξη το Athens Alive θα έπαιρνε και τη ΠΑΕ με τους συμπαίκτες του. Την Παρασκευή όμως η συμφωνία χάλασε. Ο Αλαφούζος πήγε ο ίδιος στα γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ και είπε στον Δ. Γιαννακόπουλο πως δεν θέλει να προχωρήσει το δικό τους deal και θα δώσει προτεραιότητα στην πρόταση του Ταϊλανδού επιχειρηματία Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ.

«Δεν θέλω να μιλήσω για τον κύριο Αλαφούζο, γιατί ως προς εμένα έχει φανεί παντελώς αναξιόπιστος. Του είπα ότι αν προχωρήσουμε το Athens Alive, θα αναλαμβάναμε και τα χρέη. Του είπα να αναλάβω το μάνατζμεντ και αν πήγαινε το πρότζεκτ καλά, θα παίρναμε τα χρέη. Αν δεν προχωρούσε, θα του επέστρεφα το μάνατζμεντ. Ο ίδιος θα ήταν κερδισμένος και στα δυο ενδεχόμενα. Προτίμησε την περίπτωση του Ταϊλανδού. Σέβομαι την απόφασή του», δήλωσε ο Γιαννακόπουλος στον Sport24 radio για τον Αλαφούζο. Και πρόσθεσε: «Μόνο ο χρόνος θα δείξει για την απόφαση του κυρίου Αλαφούζου. Κάναμε μια πρόταση πριν από τα Χριστούγεννα και τα χρέη ανέβαιναν κατά 5 εκατομμύρια κάθε μέρα. Ελπίζω η απόφασή του να είναι για το καλό του Παναθηναϊκού». Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην στάση της κυβέρνησης στο θέμα της ΠΑΕ: Από την πρώτη στιγμή η κυβέρνηση έχει πράξει σωστά κοιτώντας κάθε λύση. Καλά έκανε και εξέτασε κάθε λύση. Θα ήταν άδικο να έχουμε παράπονο. Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα αν ο Γιώργος Τσίπρας προχωράει το θέμα με τον Ταϊλανδό. Για μένα ο Βοτανικός δεν έχει όλο το σύλλογο μέσα, καθώς λείπει το μπάσκετ, ενώ το Athens Alive μπορεί να στεγάσει όλο τον Παναθηναϊκό».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε και για το αν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί λύση με την Ευρωλίγκα: «Είμαστε πολύ δυσαρεστημένοι με την Ευρωλίγκα. Δεν μας αντιμετωπίζει με σεβασμό τόσο αγωνιστικά όσο και πειθαρχικά. Ελπίζω να βρεθεί λύση και να διορθώσει την κατάσταση ο κ. Μπερτομέου. Απαραίτητη δεν είναι η παραίτηση, αλλά η αλλαγή στάσης στον Παναθηναϊκό. Δεν είναι απαραίτητη η αλλαγή προσώπων, αλλά η αλλαγή στον τρόπο αντιμετώπισης. Να διορθωθούν οι ασέβειες που έχουν γίνει προς την οικογένειά μας. Το γεγονός ότι προσπαθώ να υποστηρίξω τα μέλη της οικογένειάς μου είναι ύψιστης σημασίας. Αν το έκανα σωστά ή άλλο είναι άλλο θέμα. Η διάθεση υπάρχει να καθίσουμε σε ένα τραπέζι και να λύσουμε τα προβλήματα. Θα πρέπει να τραβηχτούν πίσω όλες οι ποινές και εγώ τότε θα ρίξω πολύ νερό στο κρασί μου».

Για το αν θεωρεί ότι έχει κάνει λάθη, είπε: «Δουλεύω 18 ώρες το 24ωρο. Δεν υπάρχουν άνθρωποι που δεν κάνουν λάθη. Θέλω να πιστεύω ότι όταν κοιτάξω πίσω το πρόσημο θα είναι συν».

Ο Γιαννακόπουλος προτίθεται να αναλάβει κάποιες πρωτοβουλίες για τη σωτηρία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. «Το ιδανικό θα ήταν να μπορούσε να υπάρχει ένας ενιαίος Παναθηναϊκός κάτω από μία διοίκηση. Αυτό λόγω των τελευταίων εξελίξεων και της απόφασης του κ. Αλαφούζου να προτιμήσει να δώσει την ομάδα στον κ. Πιεμπονγκσάντ, δεν φέρνει κάποια άλλη λύση από το να προχωρήσουμε το μπάσκετ, το βόλεϊ και μάλλον τον Ερασιτέχνη μαζί ώστε να μπορέσει να υπάρχει μία κοινή στέγη», δήλωσε ο παράγοντας του «τριφυλλιού», ο οποίος αναμένεται να αναλάβει σε πρώτη φάση τις τύχες του τμήματος βόλεϊ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter