Δημήτρης Ιτούδης: Άστραψε και βρόντηξε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αποκλεισμό της ΤΣΣΚΑ

Δημήτρης Ιτούδης: Άστραψε και βρόντηξε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αποκλεισμό της ΤΣΣΚΑ

Οι «ερυθρόλευκοι» εφιάλτες από το παρελθόν επέστρεψαν στην ΤΣΣΚΑ και όπως ήταν φυσικό κι επόμενο, τα νεύρα ήταν αρκετά τεντωμένα στο ρώσικο στρατόπεδο.

Ο Δημήτρης Ιτούδης συνεχάρη τον Ολυμπιακό για τη νίκη του, έγινε όμως έξαλλος από μια ερώτηση που του έγινε στη συνέντευξη Τύπου, σχετικά με το μαρκάρισμα του Βασίλη Σπανούλη.

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη και την πρόκρισή του. Ήταν και ο σημερινός κάτι σαν τελικός. Μας πόνεσαν τα επιθετικά ριμπάουντ του Ολυμπιακού, που έμεινε στο παιχνίδι και πάλεψε μέχρι το τέλος. Είχαμε ελεύθερα σουτ, είχαν ελεύθερα σουτ, τα έβαλαν. Υπάρχουν πολλά πράγματα για να αναλύσουμε. Είναι σκληρό το γεγονός ότι δεν θα διεκδικήσουμε τον τίτλο. Θα συνεχίσουμε, πρέπει να μείνουμε μαζί ως ομάδα, να πιστεύουμε στους εαυτούς μας», είπε ο Έλληνας τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και πρόσθεσε:

«Η ιστορία λέει ότι χάσαμε δυο ημιτελικούς από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός το θέμα. Είναι μια σπουδαία ομάδα, αλλά εδώ βρίσκονται τέσσερις τέτοιες ομάδες. Δεν ξέρω τι να σας πω για την ιστορία. Η ιστορία δεν παίζει μπάσκετ».

Κι ενώ ολοκλήρωνε τις δηλώσεις του, ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε «αν είχε πλάνο για τον Σπανούλη και ποιο ήταν αυτό». Ο Ιτούδης άστραψε και βρόντηξε: «Είστε σοβαρός; Με ρωτάτε αν είχα πλάνο; Αστειεύεστε; Με ρωτάτε αν είχα πλάνο; Μπορώ να σχολιάσω την εμφάνιση του Σπανούλη απόψε. Είναι σπουδαίος παίκτης, έχει παίξει πολλά χρόνια στην Ευρωλίγκα. Έκανε ένα καλό ματς και βρίσκεται στην ομάδα που κέρδισε, οπότε πρέπει να τον συγχαρώ. Και ναι, είχαμε πλάνο και για εκείνον και για κάθε άλλον παίκτη που αντιμετωπίσαμε στη διάρκεια της σεζόν».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter