«Δημοκρατία έχουμε και αυτό είναι διαταγή»: Πανό από τα Υπόγεια Ρεύματα για την Ηριάννα (Photo)

«Δημοκρατία έχουμε και αυτό είναι διαταγή»: Πανό από τα Υπόγεια Ρεύματα για την Ηριάννα (Photo)

Πανό αλληλεγγύης και υποστήριξης στην Ηριάννα αναρτήθηκε σε συναυλία που έδωσαν τα Υπόγεια Ρεύματα στο προαύλιο του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή.

Το δημοφιλές συγκρότημα είχε εκφράσει και με ανακοίνωσή του την αλληλεγγύη του στην νεαρή πανεπιστημιακό, που οδηγήθηκε στη φυλακή με βάση ένα έωλο κατηγορητήριο ενώ το Εφετείο Αναστολών αρνήθηκε να την αποφυλακίσει μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης σε δεύτερο βαθμό.

Σε κείμενο αλληλεγγύης που είχε αναρτηθεί στη σελίδα τους στο Facebook αναφέρονταν τα εξής:

“Δυστυχώς στην παράλογη κοινωνία μας το τεκμήριο της αθωότητας έχει πάει περίπατο. Η δικαιοσύνη δεν είναι τυφλή. Είναι ταξική και διαλέγει αθώους και ένοχους. Στεκόμαστε πάντα στο πλευρό των αδικημένων.

Λευτεριά στην Ηριάννα Β.Λ. και στο συγκατηγορούμενο της, που έχουν καταδικαστεί με αστήρικτα και αντιεπιστημονικά στοιχεία σε πολυετείς φυλακίσεις και στις 17 Ιουλίου εξετάζεται η αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής τους. Ας κάνει ο καθένας μας έμπρακτα ότι μπορεί ώστε να μην συντελεστεί αυτή η αδικία, ειδικά οι έχοντες θεσμικό ρόλο δεν αρκεί να κάνουν δηλώσεις. Ντροπή για όλους μας αυτά τα γεγονότα.

ΥΓ. Τον Τ.Θεοφίλου, επίσης καταδικασμένο με εξίσου αστήρικτα στοιχεία, γιατί τον ξεχνούν οι πολλοί; Σε λίγη ώρα ανακοινώνεται η απόφαση του δικαστηρίου. Ευχόμαστε να αθωωθεί.”

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter