Δημοκρατική Συμπαράταξη: Φέρνει ερώτηση στη Βουλή για την Γεροβασίλη

Δημοκρατική Συμπαράταξη: Φέρνει ερώτηση στη Βουλή για την Γεροβασίλη

Στην Βουλή μεταφέρει με την μορφή ερώτησης η Δημοκρατική Συμπαράταξη, το δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» για τη Όλγα Γεροβασίλη. Το δημοσίευμα αναφέρονταν σε συμμετοχή της υπουργού σε ακτινοδιαγνωστικό κέντρο που φέρεται να είχε συμβάσεις με το δημόσιο και στο ασυμβίαστο με την βουλευτική ιδιότητα.

Στην ερώτηση που κατέθεσαν οι βουλευτές της Εύη Χριστοφιλοπούλου, Βασίλης Κεγκέρογλου, Ανδρέας Λοβέρδος και Γιάννης Κουτσούκος κάνουν λόγο για «μείζον πολιτικό, ηθικό και νομικό θέμα». Ζητούν να μάθουν αν εταιρεία «Ακτινοδιαγνωστικό Κέντρο Άρτας Κ. Αλεξίου-Ο. Γεροβασίλη ΟΕ» είχε συνάψει συμβάσεις με το δημόσιο. Παράλληλα θέτουν θέμα ενεργειών σε σχέση με την συνταγματικώς προβλεπόμενη ακυρότητα των καταρτισθεισών συμβάσεων με τον ΕΟΠΥΥ ή με άλλους φορείς του Δημοσίου». Η ερώτηση απευθύνεται στα υπουργεία Οικονομικών και Υγείας.

Θυμίζουμε ότι για το δημοσίευμα έχει ήδη απαντήσει η Ο.Γεροβασίλη αναφέροντας ότι «ο κ. Χιώτης (σ.σ δημοσιογράφος του Π.Θέματος) δεν έβαλε μυαλό απ’ τα ψεύδη του για τον Γ. Κατρούγκαλο και το «λάθος» για το σπίτι του Πρωθυπουργού. Σειρά μου να τον βοηθήσω!»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter