Δήμος Κεφαλλονιάς: Συκοφαντίες και πρωτόγνωροι χαρακτηρισμοί κατά αποκάλυψης του Documento

Δήμος Κεφαλλονιάς: Συκοφαντίες και πρωτόγνωροι χαρακτηρισμοί κατά αποκάλυψης του Documento

Με ύβρεις, συκοφαντίες και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς πρωτόγνωρους στο ύφος και στην φρασεολογία τους για αιρετούς εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, επιχειρεί η δημοτική αρχή της Κεφαλλονιάς, να δικαιολογηθεί ενώπιον της κοινής γνώμης για το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας Documento με τίτλο : «Πόρισμα κόλαφος για το «γαλάζιο» πάρτι της Κεφαλλονιάς».

Το Documento έφερε στο φως της δημοσιότητας την 235/Α/2017 «Εμπιστευτική» Εκθεση Ελέγχου του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Εφετών Αθηνών , στην εισαγγελία Πρωτοδικών Κεφαλονιάς για το ποινικό της τμήμα και για το πειθαρχικό στον συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας – Ιονίου Νικόλαο Παπαθεοδώρου.

Η Εκθεση Ελέγχου του ΣΕΕΔΔ που εκδόθηκε τον Νοέμβρη του 2017 επιρρίπτει σοβαρότατες ευθύνες:

1) Στον νυν δήμαρχο Κεφαλονιάς Αλέξανδρο Παρίση . Στέλεχος της ΝΔ, βουλευτής Κεφαλονιάς της ΝΔ από το 2007 (Σεπτέμβριος) μέχρι το 2009 (Οκτώβριος ) . Στον κ. Παρίση καταλογίζονται πάνω από 400 παράνομες απευθείας αναθέσεις , μη νόμιμες αποφάσεις και εγκρίσεις μελετών , αξίας άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ .

2) Στον νυν αντιδήμαρχο Σπυρίδωνα Ματιάτο. Στέλεχος της ΝΔ για χρόνια πρόεδρος και μέλος της τοπικής ΝΟΔΕ. Του καταλογίζονται ευθύνες με την ιδιότητά του Αναπληρωτή Δημάρχου από 9/4/2014 έως 16/9/2014 για πράξεις ή παραλείψεις που σχετίζονται με πολλές μη νόμιμες απευθείας αναθέσεις πολλών χιλιάδων ευρώ

3) Για τον πρώην αναπληρωτή δημάρχου Σάββα Σαββαόγλου, οι ελεγκτές – όπως αναφέρουν – δεν αναζητούν πειθαρχικές ευθύνες καθότι αυτός δεν έχει πλέον την ιδιότητα του αιρετού οργάνου . Σημειώνεται ότι ο κ. Σαββαόγλου ήταν υποψήφιος Δήμαρχος Αργοστολίου με τη ΝΔ το 2006.- Αντιδήμαρχος και Αναπληρωτής του κ. Παρίση από 3/1/2011-8/4/2014 – Τρείς φορές υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ στην Κεφαλονιά και νυν Πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Κεφαλλονιάς-Ιθάκης.

Η εφημερίδα Documento δεν είναι ούτε σκανδαλοθηρική ούτε έχει πίσω της παρακρατικούς μηχανισμούς όπως αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου Κεφαλονιάς.

Πορεύεται πάντα με γνώμονα την αλήθεια ασκώντας έλεγχο και αυστηρή κριτική στα δημόσια πρόσωπα . Όλα δε τα θέματα που δημοσιεύει είναι αποτέλεσμα της επίπονη έρευνα των συντακτών της η οποία μέχρι σήμερα επιβεβαιώνεται σε όλα τα επίπεδα από την παράλληλη έρευνα και τα πορίσματα των ελεγκτικών μηχανισμών της Πολιτείας.

Ακριβώς αυτό συνέβη και με την περίπτωση των σοβαρών καταγγελιών που έφθασαν στην Βουλή και στο γραφείο του Πρωθυπουργού για την προκλητική κακοδιαχείριση δημοσίου χρήματος από αιρετούς στον δήμο Κεφαλονιάς . –

Διαβάστε εδώ την υβριστική ανακοίνωση κατά της εφημερίδας DOCUMENTO από την δημοτική Αρχή Κεφαλονιάς . http://www.kefaloniapress.gr/2017/12/23/i-apantisi-tou-dimou-kefalonias-sto-dimosievma-tou-documento/

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter