Δημόσια συγγνώμη από το Epsilon για σχόλια κωμικού – Χαρακτήρισε το συλλαλητήριο «καρναβάλι»

Δημόσια συγγνώμη από το Epsilon για σχόλια κωμικού – Χαρακτήρισε το συλλαλητήριο «καρναβάλι»

Ανακοίνωση εξέδωσε το κανάλι Epsilon με την οποία ζητά δημόσια συγγνώμη από τους τηλεθεατές για όσα ειπώθηκαν στο πλατό της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου με πρωταγωνίστρια την κωμικό Λίλα Σταμπούλογλου.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή «Τατιάνα Live» της Δευτέρας η κωμικός Λίλα Σταμπούλογλου είχε χαρακτηρίσει ως «φολκλόρ» και «καρναβάλι» όσους βρέθηκαν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, ενώ ανέφερε πώς αν ήταν στον στρατό του Μεγάλου Αλέξανδρου θα «έκαναν το βασίλειο του φραπέ». Ακόμη πρόσθεσε πώς «εάν οι Σκοπιανοί δουν όλα αυτά τα νούμερα ίσως κάνουν πίσω».

Αυτά τα σχόλια προκάλεσαν σωρεία αντιδράσεων στα social media, με αποτέλεσμα ο σταθμός να εκδώσει ανακοίνωση με την οποία ζητά «συγγνώμη από τους θιγέντες».

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση του καναλιού: 

«Μας απασχόλησε έντονα η αντίδραση του κόσμου, όσον αφορά το σκετς στην εκπομπή της κας Τατιάνας Στεφανίδου, Tatiana Live, την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου, σχετικά με το μεγαλειώδες συλλαλητήριο που έγινε στην Θεσσαλονίκη για το Μακεδονικό. Η κα Λίλα Σταμπούλογλου, είναι μια σατιρική κωμικός, γνωστή για τις ανατρεπτικές και συχνά καυστικές παραστάσεις της. Αρέσκεται στο να παρουσιάζει με ανάλογο τρόπο τα τεκταινόμενα, ορισμένες φορές αιχμηρά, κάτι το οποίο δεν είναι σπάνιο στον χώρο της σάτιρας. 

Το συγκεκριμένο σκετς της Δευτέρας, δεν είχε σκοπό, σε καμία περίπτωση να θίξει κανέναν. Μολαταύτα, είναι κατανοητό ότι ενόχλησε μεγάλη μερίδα τηλεθεατών. 

Ως κανάλι, οφείλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τους θιγέντες, καθώς και να διαβεβαιώσουμε ότι υπό την νέα διοίκηση θα προάγουμε και θα στηρίξουμε όλες τις περιοχές της Ελλάδας. Κλείνοντας, θα θέλαμε να τονίσουμε την αδημονία μας, για πραγματοποίηση των άνωθεν δεσμεύσεων μας».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι είπε η Λίλα Σταμπούλογλου:

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter