Δημοσκόπηση: Γκρεμίστε τα αυθαίρετα λέει το 72,66% των πολιτών, στο Documento που κυκλοφορεί την Κυριακή

Δημοσκόπηση: Γκρεμίστε τα αυθαίρετα λέει το 72,66% των πολιτών, στο Documento που κυκλοφορεί την Κυριακή

Γκρεμίστε τα αυθαίρετα λέει το 72,66% των πολιτών. Σε ποιους αποδίδουν ευθύνες για την τραγωδία, τι λένε για την παραίτηση Τόσκα. Τι απαντούν για τη διαφθορά, την ανάπτυξη και τον έλεγχο προσώπων που σχετίζονται με πολιτικούς.

– Η ώρα του εισαγγελέα. «Μαύρη τρύπα» 90 εκατ. ευρώ στο ΚΕΕΛΠΝΟ την περίοδο 2007-14. Όλο το πόρισμα – κόλαφος των ορκωτών λογιστών για το πάρτι επί ΝΔ- ΠΑΣΟΚ.

– Αποκάλυψη: Η Νέα Δημοκρατία από το 2014 παλεύει για νομιμοποίηση των αυθαιρέτων δια του… συντάγματος.

– Επιστολή σοκ: Πώς απολύθηκε η καθηγήτρια που έπιασε τον γιό του Σαμαρά να αντιγράφει. Η συγκλονιστική αποκάλυψη του προέδρου της ΟΙΕΛΕ στη μνήμη της εκπαιδευτικού που επιχείρησε να σπιλώσει ο στενός συνεργάτης των πρώην πρωθυπουργού, Γιώργος Μουρούτης.

– Μαρτυρία: Ο Τρίτσης, η κατεδάφιση της παράνομης περίφραξης του δικτάτορα Παπαδόπουλου και η οργή μιας ζάπλουτης γειτόνισσας.

– Χουντικό θαύμα: Αυθαιρεσίες για… Γκίνες σε ξενοδοχείο στο Τολό. Τέσσερις δεκαετίες ασυδοσίας και παραλείψεων κρατάνε όρθιο ένα πενταώροφο κτίριο πάνω στην παραλία.

– Τουρκία: Ολοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΔΝΤ. 30% πτώση της λίρας, εκτόξευση του πληθωρισμού, τεράστια φυγή κεφαλαίων, στο 20% οι αποδόσεις των ομολόγων. Γράφουν οι καθηγητές Ιωάννης Θ. Μάζης, Κώστας Μελάς.

-ΕΝΦΙΑ: Μείωση για το 20% των ιδιωτών και το 61% των επιχειρήσεων.

-Αρχαιοκαπηλία: Οι ένοχοι εφοπλιστές έστειλαν εξώδικο στον αρχαιολόγο-διώκτη.

-Κλιματική αλλαγή: Τα ακραία καιρικά φαινόμενα ήρθαν για να μείνουν.

-Άνοιξη μέσα στο καλοκαίρι για τον ελληνικό στίβο. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter