ΔΗΣΥ: Η Βουλή δεν μπορεί να είναι όργανο κυβερνητικής προπαγάνδας

ΔΗΣΥ: Η Βουλή δεν μπορεί να είναι όργανο κυβερνητικής προπαγάνδας

Για μετατροπή της Βουλής σε όργανο κυβερνητικής προπαγάνδας καταγγέλλει την κυβέρνηση η Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΔΗΣΥ).

Αφορμή ήταν η χθεσινή (14/6) ανάρτηση στην ιστοσελίδα της Βουλής, που όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΔΗΣΥ πρόκειται για ανάρτηση που ετέθη ως ερώτημα προς τα κόμματα και είχε ως τίτλο «Τι επιδιώκει η Ελλάδα στο αυριανό (σ.σ. σημερινό) Eurogroup».

Η ΔΗΣΥ υποστηρίζει ότι αυτή η ενέργεια «παραβιάζει ευθέως αυτή την αρχή», ότι δεν μπορεί και δεν επιτρέπεται, δηλαδή, ο θεσμός του Κοινοβουλίου να αποτελεί μέρος της κυβερνητικής προπαγάνδας. Και τονίζει ότι δεν πρόκειται να συναινέσει και να συμμετάσχει «σε τέτοια παιχνίδια, που αναιρούν ακόμη και την αρχή της διάκρισης των εξουσιών», ούτε θα δεχτεί το ρόλο του διαγωνιζόμενου «σε θέματα εκθέσεων που επιλέγει ο κ. Τσίπρας και οι προπαγανδιστές του».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΣΥ:

Ο θεσμός του Κοινοβουλίου δεν μπορεί, δεν επιτρέπεται να αποτελεί μέρος της Κυβερνητικής προπαγάνδας.

Η χθεσινή (14/6) ανάρτηση -ερώτημα προς τα κόμματα- στην ιστοσελίδα της Βουλής, με τίτλο «τι επιδιώκει η Ελλάδα στο αυριανό Eurogroup», δυστυχώς παραβιάζει ευθέως αυτή την αρχή.

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη φυσικά και δεν πρόκειται να συναινέσει και να συμμετάσχει σε τέτοια παιχνίδια, που αναιρούν ακόμη και την αρχή της διάκρισης των εξουσιών,

Ούτε και θα δεχτούμε τον ρόλο του διαγωνιζόμενου σε θέματα εκθέσεων που επιλέγει ο κ. Τσίπρας και οι προπαγανδιστές του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter