Διακόπηκε λόγω επεισοδίων ο αγώνας Μπαστιά-Λιόν

Διακόπηκε λόγω επεισοδίων ο αγώνας Μπαστιά-Λιόν

Πρώτα οι φίλαθλοι, μετά παίκτες και παράγοντες μετέτρεψαν το γήπεδο σε αρένα

Την οριστική διακοπή της αναμέτρησης, Μπαστιά-Λιόν, για την 33η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος, αποφάσισε η Professional Football League (LFP), μετά από νέο βίαιο επεισόδιο με την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους.

Νωρίτερα και συγκεκριμένα 45 λεπτά πριν από την προγραμματισμένη έναρξη, οπαδοί της ομάδας της Κορσικής επιτέθηκαν στους παίκτες της Λιόν, κατά την προθέρμανση. Ένας οπαδός των γηπεδούχων εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο κυνηγώντας να χτυπήσει τον Μέμφις Ντεπάι. Τότε μπήκαν ακόμη περισσότεροι οπαδοί στο χορτάρι και άρχισαν τα σπρωξίματα ανάμεσα σε οπαδούς και παίκτες της Λιόν, με τους άνδρες ασφαλείας να βρίσκονται ανάμεσα και να προσπαθούν να απωθήσουν τους εξαγριωμένους φιλάθλους. Οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων αποχώρησαν στα καμαρίνια ,με αποτέλεσμα να καθυστερήσει κατά τρία τέταρτα η έναρξη της αναμέτρησης.

Κι ενώ ο αγώνας ξεκίνησε εν τέλει, στο ημίχρονο υπήρξε νέο επεισόδιο, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστές τον πρώτο τερματοφύλακα της Λιόν, Άντονι Λόπες και τον γενικό διευθυντή της Μπαστιά. Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, ο γενικός διευθυντής της Μπαστιά ζήτησε απ’ τον Λόπες να μην προκαλεί τους οπαδούς, με τον Πορτογάλο τερματοφύλακα να αντιδρά κινούμενος απειλητικά προς το μέρος του. Η νέα ένταση είχεαποτέλεσμα την απόφαση του διαιτητή να διακόψει οριστικά τον αγώνα. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter