Διαπραγματεύσεις: Επαφές σε όλα τα επίπεδα κάνει η κυβέρνηση

Διαπραγματεύσεις: Επαφές σε όλα τα επίπεδα κάνει η κυβέρνηση

Κύκλο επαφών σε όλα τα επίπεδα, πραγματοποιεί η κυβέρνηση στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης επισημαίνουν κυβερνητικές πηγές.

Μάλιστα υπογραμμίζεται ότι «Καταστροφολογικά σενάρια που βλέπουν το φως της δημοσιότητας δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την πραγματικότητα».

Καταλήγοντας οι ίδιες πηγές επισημαίνουν πως σύντομα και μετά την ολοκλήρωση των επαφών, θα υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.

Συζητείται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο το ελληνικό πρόγραμμα και το κλείσιμο της αξιολόγησης

Η πορεία του ελληνικού προγράμματος και το κλείσιμο της αξιολόγησης θα συζητηθούν σήμερα στο Στρασβούργο στις 4 το απόγευμα (ώρα Ελλάδος).

Τη συζήτηση θα ανοίξει με την τοποθέτηση του ο αρμόδιος Ευρωπαίος επίτροπος Πιερ Μοσκοβισί ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Κομισιόν, ενώ το Συμβούλιο θα εκπροσωπηθεί από την προεδρία της Μάλτας. Ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης, θα εκπροσωπήσει στη συζήτηση την ευρωπαϊκή Αριστερά.

Στην εκδήλωση δεν θα παραστεί ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, όπως σημειώνει το δελτίο Τύπου από το γραφείο της Ευρωπαϊκής Αριστεράς. Ο Ολλανδός υπουργός επέλεξε να απουσιάζει στη σκιά των αντιδράσεων που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για τους λαούς του Ευρωπαϊκού Νότου και τις γυναίκες.

(Πηγή: ΑΠΕ)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter