Διαψεύδει η οικογένεια Σουμάχερ για την μετακόμιση στη Μαγιόρκα

Διαψεύδει η οικογένεια Σουμάχερ για την μετακόμιση στη Μαγιόρκα

Η εκπρόσωπος τύπου της οικογένειας του πολυπρωταθλητή, Σαμπίν Κελμ διέψευσε τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Μίκαελ Σουμάχερ να αλλάζει τόπο κατοικίας για να συνεχίσει την αποθεραπεία του.

Η είδηση δημιουργήθηκε όταν ανακοινώθηκε η αγορά ακινήτου στη Μαγιόρκα και συγκεκριμένα στην πόλη Andratx. Η κατοικία απλώνεται σε έκταση 15.000 τ.μ. και είναι υπέρ-πολυτελής. Το μόνο ασφαλές συμπέρασμα, από αυτήν την αγορά είναι πως παρά τις κοστοβόρες προσπάθειες παροχής της καλύτερης δυνατής φροντίδας στον Μίκαελ Σουμάχερ, η οικογένειά του δεν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.

«Είναι δεδομένο πως η οικογένεια Σουμάχερ δεν σκοπεύει να μετακομίσει στη Μαγιόρκα», δήλωσε η Σαμπίν Κελμ και την δήλωσή της υποστήριξε με ανακοίνωση της, η δημοτική αρχή της περιοχής η οποία αναφέρει: «Σχετικά με πρόσφατες δημοσιεύσεις, οι οποίες αφορούν τον οδηγό της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ, την οικογένειά του και τον Δήμο του Andratx, η δημοτική αρχή θέλει να ξεκαθαρίσει πως τα λόγια που αποδίδονται στη Δήμαρχο Κάτια Ρούαρχ δεν είναι ακριβή» και η ανακοίνωση συνεχίζει: «Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο ελβετικό περιοδικό l’illustre, η Δήμαρχος επιβεβαίωσε κάτι που ήταν ήδη γνωστό, πως η οικογένεια Σουμάχερ αγόρασε ένα σπίτι στο λιμάνι του Andratx. 

Ωστόσο δεν έδωσε καμία πληροφορία σχετικά με μεταφορά του 49χρονου ή της οικογένειάς του στο Andratx. Στην πραγματικότητα, η Δήμαρχός δεν έχει κάποια πληροφορία σχετικά. Δεν είπε πως προετοιμαζόμαστε να υποδεχθούμε την οικογένεια Σουμάχερ και πως οι τοπικές αρχές ασφαλείας έχουν πληροφορηθεί σχετικά. Το μόνο που η κα Ρούαρχ είπε στους δημοσιογράφους, ήταν πως σε περίπτωση που η οικογένεια αποφάσιζε να μετακομίσει εδώ, θα ήταν προετοιμασμένη για την άφιξή τους».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter