Διαψεύδει ο Έμερι τα περί χειρουργικής επέμβασης στον Νεϊμάρ

Διαψεύδει ο Έμερι τα περί χειρουργικής επέμβασης στον Νεϊμάρ

«Αχτίδα» ελπίδας για την συμμετοχή του Νεϊμάρ στη ρεβάνς του Champions League με τη Ρεάλ άφησε πριν λίγο με δηλώσεις του ο Ουνάι Εμερι. 

Ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν διέψευσε δημοσιεύματα του Τύπου, που ανέφεραν ότι ο Βραζιλιάνος σταρ θα υποβληθεί σε επέμβαση για το κάταγμα που υπέστη στο πέμπτο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού, στο ματς της περασμένης Κυριακής (25/2) με τη Μαρσέιγ. 

«Δεν υπάρχει απόφαση για εγχείρηση, θα δούμε πώς θα εξελιχθεί τις επόμενες ημέρες», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής και συμπλήρωσε: «Ο Νεϊμάρ είναι ο πρώτος που θέλει να παίζει σε όλα τα ματς. Νομίζω ότι υπάρχει μία μικρή πιθανότητα να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τη Ρεάλ».

Σύμφωνα με την αρχική εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου, ο Νεϊμάρ θα μείνει 20 ημέρες εκτός δράσης, κάτι που αποκλείει τη συμμετοχή του στον αγώνα ρεβάνς με τη Ρεάλ στο «Παρκ ντε Πρενς», που θα γίνει στις 6 Μαρτίου. 

Δημοσίευμα της βραζιλιάνικης “Globoesporte”, το οποίο αναπαράχθηκε ευρέως στη Γαλλία, ανέφερε ότι ο διεθνής επιθετικός αποφάσισε να αντιμετωπίσει χειρουργικά τον τραυματισμό του και θα μείνει δύο μήνες εκτός αγώνων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter