Διάσημος ποδοσφαιριστής προπονείται τραβώντας… τζιπ! (Video)

Διάσημος ποδοσφαιριστής προπονείται τραβώντας… τζιπ! (Video)

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής Πατρίς Εβρά έγινε γνωστός πρόσφατα στον κόσμο όχι μόνο για τις (αδιαμφισβήτητες) ποδοσφαιρικές του αρετές αλλά για τις γνώσεις του στο… καράτε καθώς χτύπησε έναν οπαδό της Γκιμαράες, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με 7μηνο αποκλεισμό από την UEFA και με διακοπή συμβολαίου από την Μαρσέιγ στην οποία ανήκε.

Αυτές οι (σίγουρα άτυχες) τελευταίες εβδομάδες δεν φαίνεται να πτοούν τον διάσημο ποδοσφαιριστή, καθώς κάνει ό,τι μπορεί για να μην τον πάρει από κάτω…

Τελευταίο «κατόρθωμα» του 36χρονου Γάλλου ήταν να ποστάρει στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο τραβάει με ιμάντες ένα Jeep Renegade με έναν φίλο του καθισμένο στην οροφή!

Ο Εβρά διασκεδάζει αυτήν την… πρωινή γυμναστική του, λέγοντας στην κάμερα ότι ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή του: «Χαρούμενη Δευτέρα! Μερικές φορές η ζωή μοιάζει να είναι πραγματικά βαριά, αλλά πρέπει να εξακολουθείς να χαμογελάς και, φυσικά, να συνεχίζεις να αγαπάς αυτό το παιχνίδι. Ορκίζομαι στον Θεό ότι θα επιστρέψω πιο δυνατός από ποτέ. Πάντα με θετική ενέργεια. Μην είστε τεμπέληδες. Δεν ξέρω τι κάνετε αυτή τη στιγμή, αλλά εγώ τραβάω ένα αυτοκίνητο γιατί θέλω να γίνομαι ολοένα και καλύτερος. Παιδιά, έρχομαι!». 

https://www.instagram.com/p/BbbqbNglKjE/

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter