Διεθνής αγώνας Κουνγκ Φου στον φημισμένο Ναό των Σαολίν (Video)

Διεθνής αγώνας Κουνγκ Φου στον φημισμένο Ναό των Σαολίν (Video)

Ο Ναός Σαολίν, κοιτίδα της ομώνυμης κινεζικής πολεμικής τέχνης Κουνγκ Φου στην κεντρική περιφέρεια Χενάν, φιλοξένησε χθες έναν αγώνα παραδοσιακής πολεμικής τέχνης, με πάνω από 100 επισκέπτες.

Ο αγώνας συμπεριλαμβάνει τέσσερις κατηγορίες Κουνγκ Φου – Σιδηρά Παλάμη, Πέτρινο Κλείδωμα, Ιπτάμενο Μαχαίρι, και Ζεν των Δύο Δακτύλων.

Ο Ζανγκ Λονγκσιάνγκ, 44 ετών, έσπασε μια στοίβα οκτώ τούβλων με την παλάμη του, με την πρώτη του προσπάθεια, κερδίζοντας το έπαθλο της Σιδηράς Παλάμης. Ξεκίνησε να μαθαίνει πολεμικές τέχνες από 10 ετών, και εκπαιδεύεται στη Σιδηρά Παλάμη εδώ και 20 χρόνια. Ο Ναός, είπε, αποτελεί πεδίο συνάντησης για όλους τους θαυμαστές του αθλήματος.

Ο Τζουλιάνο Ζαμπέζε, αθλητής από τη Βενετία, φιλοξενήθηκε επίσης στο Ναό για να εκπαιδευτεί σε παραδοσιακές μεθόδους με δύο φίλους του.

“Είναι ωραίο να βλέπει κανείς τις επιδείξεις (των μοναχών στο Ναό), αλλά πολύ δύσκολο να τις αναπαράγω. Δεν έχω δει ποτέ τόσο εντυπωσιακή επίδειξη όπως αυτή, παρότι εξασκούμαι στο Σαολίν εδώ και 15 χρόνια”, είπε.

Ο αγώνας θα λήξει σήμερα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter