Δικαίωση Άδωνι για το «Είμαι ο Έλληνας Σαρκοζί»

Δικαίωση Άδωνι για το «Είμαι ο Έλληνας Σαρκοζί»

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κατά το παρελθόν μιλούσε με λόγια λατρείας για τον πρώην Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας.

«Είμαι ο Έλληνας Σαρκοζί» διατυμπάνιζε με περισσό καμάρι… ο Άδωνις Γεωργιάδης, κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ και μάλλον ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης «δικαιώνεται», αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Νικολά Σαρκοζί κρατείται από τις γαλλικές αστυνομικές Αρχές σχετικά με έρευνα για την παράνομη χρηματοδότηση της προεκλογικής του εκστρατείας από το καθεστώς Καντάφι το 2007.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κατά το παρελθόν μάλιστα, μιλούσε με λόγια λατρείας για τον πρώην Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας ο οποίος να σημειώσουμε είναι «βουτηγμένος» στα σκάνδαλα και η πολιτική του καριέρα στη Γαλλία είναι τελειωμένη.

Μάλιστα, ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι τόσο μεγάλος θαυμαστής του Νικολά Σαρκοζί που κατά την επιστροφή του τελευταίου στην κεντρική πολιτική σκηνή πριν λίγα χρόνια είχε γράψει με ενθουσιασμό στο twitter: “Η επιστροφή του Νικολά Σαρκοζί είναι ένα εξαιρετικό νέο και για τη Γαλλία και για την Ευρώπη”.

Πάντως, ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν είναι ο μοναδικός μέσα στη Νέα Δημοκρατία με ιδιαίτερη αδυναμία στους Γάλλους πολιτικούς-απατεώνες καθώς και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δείξει την αγάπη του προς αυτούς.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τη στήριξή του, μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στον υποψήφιο των Γαλλικών εκλογών, Φρανσουά Φιγιόν, του οποίου η σύζυγος ελέγχεται από τη Γαλλική δικαιοσύνη γιατί αποζημιώθηκε με μεγάλα ποσά από το γαλλικό δημόσιο για θέσεις απασχόλησης στις οποίες δεν εργάστηκε ποτέ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter