Δικάζεται ο χρυσαυγίτης που προσέβαλε τη Μάγδα Φύσσα στη δίκη για τη δολοφονία του Παύλου

Δικάζεται ο χρυσαυγίτης που προσέβαλε τη Μάγδα Φύσσα στη δίκη για τη δολοφονία του Παύλου

Με τις κατηγορίες της έργω και λόγω εξύβρισης και προσβολής μνήμης νεκρού, θα καθίσει σήμερα στο εδώλιο του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, ο χρυσαυγίτης που επιτέθηκε στη Μάγδα Φύσσα, φωνάζοντας, μεταξύ άλλων, “Πού είναι ο Παύλος σου τώρα” και κάνοντας χυδαίες χειρονομίες εναντίον της.

Το επεισόδιο σημειώθηκε στις 14 Φεβρουαρίου, με την οικογένεια Φύσσα να καταθέτει μήνυση κατ’ αγνώστων, ενώ αργότερα η Μάγδα Φύσσα αναγνώρισε τον δράστη, ο οποίος κατά την ίδια είναι παρών σε όλες τις συνεδριάσεις στο Εφετείο και βρίσκεται στις πρώτες σειρές του ακροατηρίου, μαζί με υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής.

Ο εν λόγω άνδρας είναι αντιμέτωπος με τα πλημμελήματα της έργω και λόγω εξύβρισης και προσβολής μνήμης νεκρού.

Η κυρία Φύσσα αλλά και τα άλλα μέλη της οικογένειάς της έχουν επίμονα καταγγείλει ότι οι αστυνομικοί  αφήνουν τους χρυσαυγίτες να ασχημονούν κατά τη διάρκεια της δίκης χωρίς όμως αποτέλεσμα.

«Την προηγούμενη φορά ο Δεβελέκος μάς έβριζε “σας γ… τα σπίτια”, σας έλεγα “σταματήστε τον” κι εσείς γυρίζατε την πλάτη», είπε χαρακτηριστικά ο αδελφός της Μάγδας Φύσσα προς τον αστυνομικό διευθυντή, για να δεχτεί την παρατήρηση «μη λέτε τέτοιες εκφράσεις σε δικαστήριο»…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter