Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

ΔΟΛ: Παραιτήθηκε ο διευθυντής των ΝΕΩΝ ο Δημήτρης Μητρόπουλος

Νέα αναταραχή στον πολύπαθο ΔΟΛ. Όπως έγινε γνωστό, απόψε παραιτήθηκε από τη διεύθυνση της εφημερίδας «Τα Νέα» ο Δημήτρης Μητρόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μια απόφαση του εκδότη Σταύρου Ψυχάρη, ο οποίος ζήτησε από τη Δευτέρα στην ταυτότητα της εφημερίδας να μην υπάρχει άλλο όνομα εκτός από το δικό του.

Στους συντάκτες της εφημερίδας ο κ. Μητρόπουλος έστειλε ηλεκτρονικό μήνυμα ενημερώνοντας για τις τελευταίες εξελίξεις.

Συγκεκριμένα σημείωνε τα εξής: «Αλλάζει αύριο η ταυτότητα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ με απόφαση του Σταύρου Ψυχάρη. Από τη Δευτέρα θα αναγράφεται μόνο το δικό του όνομα. Ο διευθυντής της εφημερίδας Δημήτρης Μητρόπουλος παραιτήθηκε σήμερα το βράδυ από τη θέση του, θέλοντας να διευκολύνει τους χειρισμούς του εκδότη, στην προσπάθειά του να σώσει τον ΔΟΛ, ο οποίος αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα και βρίσκεται σε στάση πληρωμών».

Σύμφωνα με πληροφορίες προσωρινά χρέη άτυπου διευθυντή θα αναλάβει για τις πρώτες ημέρες ο Παναγιώτης Λάμψιας.

Σχόλια

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.