Δολοφονία στον Έβρο: Τα στοιχεία που αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση

Δολοφονία στον Έβρο: Τα στοιχεία που αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση

Το κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε δίπλα στις τρεις γυναίκες που βρέθηκαν δολοφονημένες στην παρόχθια περιοχή του Πραγγίου Έβρου αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση και πιθανότατα να οδηγήσει στην εξιχνίαση του.

Οι δράστες, που σύμφωνα με τις αρχές ήταν δύο, δεν έκαναν καμία προσπάθεια να κρύψουν τις σορούς και τις άφησαν στην άκρη του δρόμου.

Όπως επιβεβαίωσε ο ιατροδικαστής η μία γυναίκα ήταν ενήλικη και οι άλλες δύο ανήλικες πιθανώς 12-15 η μία και 17-20 ετών η άλλη. Οι γυναίκες ήταν δεμένες πισθάγκωνα και κοιτούσαν προς την ίδια πλευρά.

Βασικό στοιχείο το μαχαίρι

Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο εκτός από το κινητό που θα χρησιμοποιηθεί με στόχο την εξιχνίαση του τριπλού εγκλήματος, είναι και το οδοντωτό μαχαίρι που βρέθηκε και το οποίο χρησιμοποιείται από κυνηγούς ή και δύτες, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Έθνος».

Το μαχαίρι που βρέθηκε δίπλα στα πτώματα είναι στρατιωτικού τύπου από αυτά που συνηθίζουν να χρησιμοποιούν οι δουλέμποροι.

Πάντως, οι γυναίκες δε φαίνεται να έχουν υποστεί κακοποίηση και ο θάνατός τους προήλθε από τραύμα στο λαιμό.

Το πιο πιθανό σενάριο σύμφωνα με τις αρχές είναι να πρόκειται για έγκλημα συμμοριών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή ή εκδικητική ενέργεια.

Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις γυναίκες εντοπίστηκαν από έναν αγρότη που εκείνη την στιγμή ακολουθούσε τον αγροτικό δρόμο για να φτάσει στο χωράφι του. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter