Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Ψάχνουν τους δράστες σε υποθέσεις του

Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Ψάχνουν τους δράστες σε υποθέσεις του

Σε δύο υποθέσεις που είχε αναλάβει ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος εστιάζουν το ενδιαφέρον τους οι αρχές, προσπαθώντας να εντοπίσουν τους δράστες της δολοφονίας του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί θεωρούν πιθανό το ενδεχόμενο οι δράστες να ήθελαν να εκφοβίσουν τον γνωστό δικηγόρο, κατά πάσα πιθανότητα για μια ποινική υπόθεση, και δεν αποκλείουν να πρόκειται για αντίδικους.

Οι αρχές ερευνούν μια υπόθεση που αφορούσε την εμπλοκή δεκάδων αλλοδαπών με εμπόριο ναρκωτικών, με την κωδική ονομασία «Χίμαιρα», αλλά και την παλιότερη καταγγελία ενός δικηγόρου που έπεσε θύμα επίθεσης από αλλοδαπούς στην Πεντέλη.

Οι σημειώσεις του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Οι αρχές ευελπιστούν να βρουν σημαντικά στοιχεία και στις σημειώσεις που κρατούσε ο δικηγόρος και ο συνεργάτης του κατά τη συνάντηση, στο γραφείο του πρώτου, με τους δράστες, οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι ήθελαν να τον δουν για ποινική υπόθεση που αφορούσε συγγενή τους.

Ελέγχουν επίσης και τα στοιχεία που είχαν δώσει οι δράστες ως προσωπικά τους, περιμένοντας την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, που ίσως δώσει πολύτιμες πληροφορίες.

Υπενθυμίζεται ότι αν και αρχικά η δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου είχε θεωρηθεί ως συμβόλαιο θανάτου, στην πορεία τα στοιχεία οδήγησαν τις αρχές να μην αποκλείουν το γεγονός ότι οι δράστες ήθελαν μόνο να τον εκφοβίσουν, αλλά η εξέλιξη ήταν τραγική…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter