Δουλεμπόριο στη Θεσσαλονίκη: Κρατούσαν 3 αλλοδαπούς σε αποθήκη – Αναζητείται ο εγκέφαλος

Δουλεμπόριο στη Θεσσαλονίκη: Κρατούσαν 3 αλλοδαπούς σε αποθήκη – Αναζητείται ο εγκέφαλος

Τρεις αλλοδαποί που κρατούνταν παρά τη θέλησή τους, σε αποθήκη, εντοπίστηκαν και απελευθερώθηκαν ύστερα από αστυνομική επιχείρηση χθες, σε αγροτική περιοχή της Σίνδου. 

Οι αλλοδαποί, υπήκοοI Μπαγκλαντές, σύμφωνα με την αστυνομία, κρατούνταν παρά τη θέλησή τους και με τη χρήση βίας,κάτω από άθλιες συνθήκες. Επίσης, εντοπίστηκε ένας 23χρονος, υπήκοος Αφγανιστάν, που είχε αναλάβει το ρόλο του “φύλακα” και συνελήφθη.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, οι αλλοδαποί εισήλθαν παράνομα στην Ελληνική Επικράτεια από σημείο της Ελληνοτουρκικής μεθορίου και μεταφέρθηκαν από οδηγό οχήματος στη συγκεκριμένη αποθήκη.

Εκεί, κρατούνταν παράνομα από τον συλληφθέντα και από συνεργό του που αναζητείται, με σκοπό την είσπραξη χρηματικών ποσών από συγγενείς των αλλοδαπών για την απελευθέρωσή τους.

Σε βάρος του συλληφθέντα, καθώς και σε βάρος δύο συνεργών του, σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της μεταφοράς προώθησης παράτυπων μεταναστών στο εσωτερικό της Χώρας, αρπαγής, εκβίασης και επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter