Δούρου κατά ΣΚΑΪ για fake news – Μιλάει για «δολοφονία χαρακτήρα» (Photo)

Δούρου κατά ΣΚΑΪ για fake news – Μιλάει για «δολοφονία χαρακτήρα» (Photo)

Για «δολοφονία χαρακτήρα» και σκόπιμη παρανόηση που βολεύει το αφήγημα του ΣΚΑΪ με fake news κατηγορεί τον τηλεοπτικό σταθμό του Γιάννη Αλαφούζου η περιφερειάρχης Αττικής, κυρία Ρένα Δούρου.

Η κυρία Δούρου κάνει λόγο για προπαγάνδα και στοχοποίησή της

Διαβάστε τι έγραψε η κυρία Δούρου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:

Από το Μάρτιο έχουμε ξεκινήσει την καμπάνια για την αδιαμεσολάβητη ενημέρωση των πολιτών για τα έργα που «τρέχουν» με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, από την εμβληματική ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου, παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, παιδικές χαρές και δρόμους ως τα αντιπλημμυρικά έργα που στο Κορωπί, τη Νέα Σμύρνη, το Περιστέρι, το Χαϊδάρι.

Από το Μάρτιο έως και χθες, ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, που έχει κάνει σημαία του την ενημέρωση, δεν είχε δει και δεν είχε ακούσει τίποτα από όλα αυτά, δεν είχε πέσει ούτε «κατά τύχη» πάνω σε ένα από τα 18 (!) βίντεο που είχαν ανέβει στα social media για την παρουσίαση των έργων αυτών.

Ο ΣΚΑΪ, λοιπόν, ανακάλυψε μόλις σήμερα την καμπάνια, είδε το 19ο βίντεο που ανεβάσαμε σήμερα και έσπευσε να το παρουσιάσει ως δήθεν «αντεπίθεση» μου απέναντι στα όσα έχουν γραφτεί για τις ενέργειες της Περιφέρειας στο Μάτι.

Απολύτως αναμενόμενη η σημερινή παρανόηση.

Και «εξυπηρετική» για το αφήγημα που θέλει να

παρουσιάσει ο ΣΚΑΪ, αυτό της προεκλογικής τάχα μου αγωνίας τόσο του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης

όσο και δικής μου.

Και είναι τέτοια η «αγωνία» μου που (για τη δική τους λογική) μπορεί να συνδέσει ένα έργο (σαφώς απαραίτητο και σημαντικό) στο Βύρωνα με την τραγωδία που συνέβη τον Ιούλιο στο

Μάτι….

Είναι όμως fake news η δήθεν «αντεπίθεση» που είδε ο ΣΚΑΪ σήμερα σε μία καμπάνια που μετράει ήδη 7 μήνες.

Fake news, ακριβώς σαν αυτά που προσπαθούν να αντιπαλέψουν τα συγκεκριμένα βίντεο.

Fake news σαν το δήθεν φάουλ που είχαν ανακαλύψει ακριβώς ένα χρόνο πριν στο ΣΚΑΪ με την αγγλική μετάφραση του τίτλου «Περιφερειάρχης Αττικής» ως Governor of Attica.

Που για τη Δούρου δείχνει άγνοια αγγλικών αλλά για άλλους Περιφερειάρχες είναι οκ και politically correct, ή απλά είναι … Σαββάτο!.

Μόνο που όλα αυτά δείχνουν την δικιά τους “αγωνία”!

Η στοχοποίηση, η με κάθε μέσο “δολοφονία χαρακτήρα”, η διαστρέβλωση, η προπαγάνδα, η εξαφάνιση οτιδήποτε θετικού και η υπερβολική αγωνία να πείσουν ότι δεν έχει γίνει τίποτα, και να μας φορτώνουν τα πάντα …

Εμείς συνεχίζουμε.

Πάμε κόντρα στο ρεύμα.

Επιλέγουμε να δείξουμε την αλήθεια.

Γιατί δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

https://www.facebook.com/rena.dourou/posts/10213495514767177

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter