Δώδεκα νέες απολύσεις σε «ΝΕΑ» και «ΒΗΜΑ» – Ξηλώνεται πόντο πόντο ο παλιός ΔΟΛ

Δώδεκα νέες απολύσεις σε «ΝΕΑ» και «ΒΗΜΑ» – Ξηλώνεται πόντο πόντο ο παλιός ΔΟΛ

Δώδεκα νέες απολύσεις δημοσιογράφων και τεχνικών στο «Βήμα» και «Τα Νέα» έρχονται να προστεθούν σε εκείνες που έγιναν τον περασμένο μήνα.

H Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη απέλυσε σήμερα τη δημοσιογράφο Ειρήνη Μητροπούλου, η οποία επί 20 χρόνια κάλυπτε το ρεπορτάζ των διεθνών θεμάτων στο «Βήμα», τον δημοσιογράφο Νίκο Μαστροπαύλο, ο οποίος εργαζόταν στην Υλη στο «Βήμα» από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 και παράλληλα έδινε ρεπορτάζ για εικαστικά θέματα και για ταξίδια, και τη δημοσιογράφο Μελίσσα Στοΐλη, η οποία επί χρόνια έγραφε στο BHMAgazino και στα υπόλοιπα περιοδικά του ΔΟΛ. Α

Από τα «Νέα» απέλυσαν τον δημοσιογράφο Νικόλα Ζώη (Πολιτιστικό ρεπορτάζ), τον φωτορεπόρτερ Κώστα Κατσίγιαννη και τον δημοσιογράφο Γιάννη Αδάναλη που συνεργαζόταν για το ρεπορτάζ του αυτοκινήτου.

Επίσης, απολύθηκαν ο δημοσιογράφος Κώστας Τσαχάκης (Οικονομικό ρεπορτάζ), ο Παναγιώτης Πέππας (αθλητικό ρεπορτάζ στο in.gr), ο δημοσιογράφος Ορέστης Καρύπης, ο οποίος συνεργαζόταν με τα διαδικτυακά Μέσα, καλύπτοντας το ελεύθερο ρεπορτάζ, και ο τεχνικός (επεξεργασία φωτογραφίας) Στέφανος Κούρος, ενώ απολύθηκε και ο Γεράσιμος Κυριακάτος από το τμήμα της διόρθωσης.

Παράλληλα, διεκόπη η συνεργασία με τον αρθρογράφο του «Βήματος» για οικονομικά θέματα Γιώργο Παπαϊωάννου.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter