Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Δυναμικές κινητοποιήσεις ετοιμάζουν οι αγρότες

Κι ενώ οι αγρότες της Πελοποννήσου ετοιμάζονται για δυναμικά συλλαλητήρια, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου θα βρεθεί την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στην Τρίπολη, όπου και αναμένεται να ανακοινώσει μέτρα για τους αγρότες.

Οι συνδικαλιστές εκπρόσωποι των αγροτών, επισημαίνουν ωστόσο ότι περιθώρια δεν υπάρχουν και ότι οι κινητοποιήσεις είναι μονόδρομος γι αυτούς.

Επίσης η πανελλαδική Επιτροπή των μπλόκων ζητά από την κυβέρνηση να καλύψει το χαμένο εισόδημα των μικρομεσαίων κτηνοτρόφων από τις ζημιές στην παραγωγή και το ζωικό κεφάλαιο και άμεσες και 100% αποζημιώσεις στο σύνολο των καταστροφών (εγκαταστάσεις, υποδομές, παραγωγή, κεφάλαιο).

Ακόμη, ζητά την άμεση κρατική παρέμβαση για εφοδιασμό με δωρεάν ζωοτροφές, φάρμακα κλπ στα αποκλεισμένα ποιμνιοστάσια που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης.

Σχόλια

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.