Δύο εβδομάδες μετά την πλημμύρα η Μάνδρα μετρά τις πληγές της (Photos)

Δύο εβδομάδες μετά την πλημμύρα η Μάνδρα μετρά τις πληγές της (Photos)

Θαμμένο στη λάσπη εξακολουθεί να παραμένει μεγάλο τμήμα της Μάνδρας, σχεδόν δύο εβδομάδες μετά τη φονική πλημμύρα που σάρωσε την περιοχή στις 15 Νοέμβρη.

Με τη συνδρομή των αρχών αλλά και δεκάδων αλληλέγγυων που προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης αλλά και εργασία για την αποκατάσταση των ζημιών, οι κάτοικοι της Μάνδρας προσπαθούν να βρουν μια νέα καθημερινότητα.

Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή:

















Στους 23 οι νεκροί 

Στο μεταξύ, δέκα μέρες μετά την καταστροφή στην Μάνδρα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία εντόπισε τη Δευτέρα τη σωρό ενός ακόμη άνδρα κοντά στο αμαξοστάσιο του Δήμου.

Έτσι ο αριθμός των νεκρών από τις φονικές πλημμύρες ανήλθε στους 23, καθώς έχασε τη μάχη για τη ζωή και ηλικιωμένη γυναίκα που νοσηλευόταν επί 10 μέρες στη ΜΕΘ του Θριάσιου Νοσοκομείου.

Η σορός του άντρα εντοπίστηκε από τα σωστικά συνεργεία κάτω από όγκους λάσπης, εξωτερικά της μάντρας του αμαξοστασίου του Δήμου Μάνδρας.

Όπως αναφέρεται η σορός ανήκει σε 70χρονο κυνηγό που αγνοείτο μετά τις πλημμύρες στη Δυτική Αττική. Οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο ανέσυραν τη σορό του, που ήταν σκεπασμένη από λάσπη και φερτά υλικά.

Στη συνέχεια διακομίστηκε στο «Θριάσιο» νοσοκομείο, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, συγγενείς του τον αναγνώρισαν.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter