Δύο ημέρες για τον Μαραθώνιο: Περισσότερα από 3,5 εκατ. ευρώ μέχρι στιγμής από την «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ»

Δύο ημέρες για τον Μαραθώνιο: Περισσότερα από 3,5 εκατ. ευρώ μέχρι στιγμής από την «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ»

Ρεκόρ συνεισφοράς για τα παιδιά καταγράφει εφέτος η «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ»! Δύο ημέρες πριν από το Μαραθώνιο, έχει συγκεντρωθεί ήδη μέσω της εφαρμογής ποσό άνω των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Το ποσό που θα προσφέρει ο ΟΠΑΠ στην ανακαίνιση των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων από την «Ομάδα Προσφοράς» θα είναι ακόμη μεγαλύτερο. Έως την Κυριακή, η «Ομάδα Προσφοράς» μπορεί να γίνει ακόμη πιο δυνατή, με τη δωρεάν συμμετοχή όλων μας. Πώς; Κατεβάζουμε δωρεάν την εφαρμογή στο κινητό μας τηλέφωνο ή tablet, παίζουμε διασκεδαστικά παιχνίδια και ο ΟΠΑΠ προσφέρει για εμάς στο έργο ανακαίνισης των νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαΐας Κυριακού».

Η προσφορά στα παιδιά μπορεί να ενισχυθεί περαιτέρω, αν την ημέρα του Μαραθωνίου, επισκεφθούμε το περίπτερο του ΟΠΑΠ στο «Χωριό των Χορηγών», στην πλατεία απέναντι από το Καλλιμάρμαρο. Σε έναν τεράστιο LED κύβο χωρισμένο σε εκατοντάδες τετράγωνες ψηφίδες θα εμφανίζονται όλες οι φωτογραφίες των επισκεπτών που θα θελήσουν φωτογραφηθούν και να συμμετέχουν στην «Ομάδα Προσφοράς». Οι φωτογραφίες θα σχηματίσουν ένα πολύχρωμο μωσαϊκό που θα συμβολίζει την προσφορά του ΟΠΑΠ για την ανακαίνιση των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων. Για κάθε φωτογραφία ο ΟΠΑΠ θα προσφέρει 2 ευρώ.

Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να λάβουν τη φωτογραφία τους και να την ανεβάσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης #OmadaProsforas

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter