Δύο στα δύο για τον Κολοσσό που υπέταξε τον Πανιώνιο

Δύο στα δύο για τον Κολοσσό που υπέταξε τον Πανιώνιο

Ο Κολοσσός νίκησε εύκολα τον Πανιώνιο (70-90) σε κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι κι έκανε το 2/2 στη Basket League.

Στο πρώτο δεκάλεπτο με πρωταγωνιστή τον Μάλκολμ Γκρίφιν ο Κολοσσός βρέθηκε στο +5 (14-19, 7′) ενώ με την έναρξη του δεύτερου δεκαλέπτου μπήκε στην εξίσωση της επίθεσης και ο Μάρβιν Τζόουνς με αποτέλεσμα η διαφορά να πάει σε διψήφιο νούμερο (20-33, 14′).

Ο Πανιώνιος προσπαθούσε να μειώσει κυρίως με σουτ πίσω από τα 6.75, αλλά το ποσοστό του ήταν πολύ άσχημο (3/14) όταν όμως ο Βαγγέλης Σακελλαρίου (14π. στο ημίχρονο) βρήκε δύο σερί φόρες στόχο, οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 38-42 (19′).

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν ιδανικά το δεύτερο ημίχρονο και με τον Γκρίφιν να παραμένει χωρίς αντίπαλο στο παρκέ βρέθηκαν στο +15 (45-60, 25′) έχοντας μάλιστα αυξανόμενες τάσεις (47-65, 28′).

Οι Νεοσμυρνιώτες είχαν αρκετά προβλήματα αφού σχημάτισαν ρόστερ την τελευταία στιγμή και το τελευταίο δεκάλεπτο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Οι παίκτες του Άρη Λυκογιάννη έμειναν απόλυτα σοβαροί, δεν έδωσαν το παραμικρό δικαίωμα στους αντιπάλους τους να σκεφτούν το ενδεχόμενο ανατροπής και έτσι ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση με 70-90.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter