Δύσκολες ώρες για Κόντε στην Τσέλσι – Προ των πυλών ο Λουίς Ενρίκε

Δύσκολες ώρες για Κόντε στην Τσέλσι – Προ των πυλών ο Λουίς Ενρίκε

Ήττα σοκ για την πρωταθλήτρια Τσέλσι, καθώς μετά την ήττα (0-3) από την Μπόρνμουθ, μπροστά στους φίλους της, χθες έχασε στο Vicarage Road Stadium, με 4-1 από τη Γουότφορντ. Μετά τη νέα αυτή ήττα σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται ο τεχνικός των «μπλε», Αντόνιο Κόντε.

Η Γουότφορντ διέλυσε την Τσέλσι με 4-1 και το μέλλον του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο των «μπλε» είναι αβέβαιο. Βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η απόλυση του Κόντε είναι πολύ πιθανό να συμβεί άμεσα, ενώ ο ίδιος σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα έριξε το μπαλάκι στη διοίκηση.

«Δεν θέλω να μιλήσω για το μέλλον μου. Εγώ κάνω τη δουλειά μου και η διοίκηση είναι αυτή που παίρνει τις αποφάσεις. Δεν φοβάμαι για τη θέση μου. Δουλεύω σκληρά κάθε ημέρα και δίνω το 120% των δυνάμεών μου. Εάν αυτό είναι αρκετό τότε όλα είναι καλά. Εάν όχι, τότε η ομάδα μπορεί να πάρει μια άλλη απόφαση. Αλλά εγώ δεν ανησυχώ», αρκέστηκε να δηλώσει, μετά το ματς, ο Ιταλός κόουτς, ο οποίος περιμένει πλέον την απόφαση του ιδιοκτήτη του συλλόγου, Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Να σημειωθεί πως αυτή ήταν η πρώτη νίκη των γηπεδούχων επί της Τσέλσι σε όλες τις διοργανώσεις μετά το Σεπτέμβριο του 1996. Από τότε είχαν μεσολαβήσει 13 παιχνίδια, στα οποία οι «σφήκες» είχαν καταφέρει σε τρεις μόνο περιπτώσεις να κρατήσουν την ισοπαλία.

Σύμφωνα, πάντως, με την αθλητική εφημερίδα της Βαρκελώνης «Sport», ο Λουίς Ενρίκε είναι το πρώτο όνομα στη λίστα του Αμπράμοβιτς, ο οποίος μέσα στις επόμενες ώρες ενδέχεται να ανακοινώσει στον Κόντε την απόλυσή του από τον πάγκο. Μάλιστα, στο σχετικό ρεπορτάζ ο Λουίς Ενρίκε είναι ένα βήμα από την Τσέλσι, καθώς τον ενδιαφέρει η ομάδα του Λονδίνου, αλλά και η μετακόμισή του, μαζί με την οικογένειά του, στην Αγγλία.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter