«Έβρεξε» πρόστιμα στο Γουίμπλεντον

«Έβρεξε» πρόστιμα στο Γουίμπλεντον

Δεν πέρασαν… απαρατήρητες από την Παγκόσμια Ομοσπονδία του τένις, ούτε οι δηλώσεις του Μπέρναρντ Τόμιτς ούτε η συμπεριφορά του Ντανιίλ Μεντβέντεφ στο Γουίμπλεντον.

Ο Τόμιτς ηττήθηκε εύκολα στον 1ο γύρο από τον Μίσα Ζβέρεφ και στις δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς είπε ότι βαριόταν την ώρα που έπαιζε, ενώ κάποια στιγμή προσποιήθηκε και τραυματισμό, για «να ανακόψει τον ρυθμό του αντιπάλου του», όπως ο ίδιος χαρακτηριστικά ανέφερε. Αυτές οι δηλώσεις επέφεραν σήμερα στον Αυστραλό τενίστα πρόστιμο 15.000 δολαρίων.

Από τη δική του μεριά ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ, ο οποίος έκανε την έκπληξη στην πρεμιέρα και απέκλεισε τον Σταν Βαβρίνκα, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησής του με τον Βέλγο Ρούμπεν Μπέμελμανς για τον 2ο γύρο, αν και προηγήθηκε 2-0, έχασε τελικά 3-2 σετ. Ο Ρώσος τενίστας είχε συνεχώς παράπονα από τον διαιτητή κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και στο τέλος, εκνευρισμένος, άνοιξε το πορτοφόλι του και τού πέταξε μερικά νομίσματα.

Λίγη ώρα αργότερα παραδέχθηκε το λάθος του και ζήτησε συγγνώμη, όμως θα πληρώσει όλο αυτό το «σκηνικό», καθώς η Παγκόσμια Ομοσπονδία του επέβαλε συνολικό πρόστιμο 14.500 δολαρίων.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter