Εφιάλτης το Λεκανοπέδιο για τον ΠΑΟΚ

Εφιάλτης το Λεκανοπέδιο για τον ΠΑΟΚ

Η Αθήνα αποδεικνύεται εντελώς αφιλόξενη για τον ΠΑΟΚ, όχι μόνο φέτος αλλά και σε βάθος χρόνων. Οι αριθμοί του «Δικεφάλου» κάθε φορά που επισκέπτεται το Λεκανοπέδιο, είναι καταστροφικοί για τους Θεσσαλονικείς.

Ειδικά φέτος, ο ΠΑΟΚ στις τέσσερις επισκέψεις του στην Αθήνα έζησε τον εφιάλτη, καθώς υπέστη ισάριθμες ήττες και σημείωσε μόλις ένα γκολ! Συγκεκριμένα, η ομάδα του Βλάνταν Ιβιτς έχασε με 2-1 στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπιακό, σε ένα παιχνίδι που προηγήθηκε στο σκορ ενώ έχασε και απίθανες ευκαιρίες να σημειώσει κι άλλα γκολ. 

Στη συνέχεια έχασε με 1-0 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, με το ίδιο σκορ από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και χθες με 3-0 από την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό στάδιο. Συνολικός απολογισμός τερμάτων, 1-7!  

Κι απομένουν δύο ή τρεις επισκέψεις ακόμα στην Αθήνα. Ενα ακόμη παιχνίδι για το πρωτάθλημα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι καθώς κι ένα ή δύο (αν προκριθεί στον τελικό) στο Κύπελλο, αφού ο αντίπαλος του στον ημιτελικό θα είναι έτσι κι αλλιώς από Λεκανοπέδιο (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ).

Όσον αφορά στη νέα ήττα από την ΑΕΚ, η παράδοση έτσι κι αλλιώς δεν ήταν με το μέρος του ΠΑΟΚ, αφού μαζί με το χθεσινό παιχνίδι, σε αγώνες 60 αγώνες πρωταθλήματος με γηπεδούχο την ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ έχει 44 ήττες, 9 ισοπαλίες και μόλις 7 νίκες. Όσο για τα γκολ; 42 υπέρ έναντι 127 κατά…

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter