Έφυγε πρόωρα από τη ζωή ο δημοσιογράφος Νίκος Τσίτσας

Έφυγε πρόωρα από τη ζωή ο δημοσιογράφος Νίκος Τσίτσας

Εφυγε από τη ζωή, τα ξημερώματα της Κυριακής, σε ηλικία 47 ετών, μετά από μια γενναία μάχη ο δημοσιογράφος Νίκος Τσίτσας.

Ο Νίκος Τσίτσας εργαζόταν στις εφημερίδες Δημοκρατία και Έθνος και στην ιστοσελίδα TheTOC.

Οι συνάδελφοί του στο ΤheTOC, έγραψαν τα εξής: 

Για όλους εμάς στο TheTOC ο Νίκος ήταν κάτι παραπάνω από συνάδελφος, ήταν φίλος. Καλό Ταξίδι Νίκο από όλους τους συναδέλφους σου.

Ο Νίκος Τσίτσας άφησε πίσω του τη σύζυγό του Ζωή και την κόρη του. Η κηδεία του θα γίνει την Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου, στις 3 το μεσημέρι στο Κοιμητήριο Αγίου Βασιλείου στο Περιστέρι. 

Ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με το χαμό του Νίκου Τσίτσα:

«Με θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, μέλους της δημοσιογραφικής οικογένειας, του Νίκου Τσίτσα. Επί σειρά ετών υπηρέτησε με ήθος και συνέπεια το δημοσιογραφικό λειτούργημα. Δυστυχώς, έφυγε ένας ακόμη δημοσιογράφος πρόωρα από τη ζωή. Θέλω να εκφράσω τα θερμά συλλυπητήριά μου στους οικείους του και στη δημοσιογραφική οικογένεια».

Από το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εκδόθηκε η πιο κάτω ανακοίνωση:

Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια του δημοσιογράφου Νίκου Τσίτσα που τόσο πρόωρα έφυγε από τη ζωή. Ο Νίκος Τσίτσας ήταν πολιτικός συντάκτης, που τον διέκρινε η εργατικότητα και η αγάπη για το επάγγελμα του και είχε πολλά ακόμα να προσφέρει στη δημοσιογραφία. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους του. 

Για τον θάνατο του δημοσιογράφου Νίκου Τσίτσα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ. Τζανακόπουλος, τόνισε τα εξής:

“Ο Νίκος Τσίτσας ξεχώρισε για το ήθος, τη συνέπεια και την αφοσίωσή του στο ρεπορτάζ. Ο θάνατός του αφήνει τον δημοσιογραφικό και τον πολιτικό κόσμο φτωχότερο. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του”.

Ανακοινώσεις εξέδωσαν ακόμα και οι ΑΝΕΛ και το ΚΚΕ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter