Έγινε το deal – Με 3.3 εκ. ευρώ έκλεισε ο Μπεργκ στην Αλ Αΐν

Έγινε το deal – Με 3.3 εκ. ευρώ έκλεισε ο Μπεργκ στην Αλ Αΐν

Η «χρυσή τομή» βρέθηκε ανάμεσα σε Παναθηναϊκό-Μπεργκ-Αλ Αΐν και ο Σουηδός επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Το deal έκλεισε στα 3.3 εκ. ευρώ, οι «πράσινοι» θα πάρουν 2.5-2.6 εκ., ποσό κατά πολύ μικρότερο από αυτό που προβλεπόταν να βάλει στα ταμεία του το «τριφύλλι» με βάση τη ρήτρα που υπήρχε στο συμβόλαιο του παίκτη, ωστόσο, με αυτό η ΠΑΕ θα καλύψει αρκετές «τρύπες» και θα αποκτηθεί στην θέση του Σουηδού ένας φορ που θα κάνει τη διαφορά.

Από χθες είχε διαρρεύσει ότι ήταν θέμα χρόνου η ολοκλήρωση της συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές και για το λόγο αυτό άνθρωποι του Παναθηναϊκού ταξίδεψαν σήμερα στη χώρα του Κόλπου. Εκεί έγιναν οι τελικές συζητήσεις με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή και της ομάδας κι όπως έγινε γνωστό εδώ και λίγη ώρα ο Μπεργκ αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τον Παναθηναϊκό.

Για να γίνει αυτό οι Αραβες ανέβασαν την προσφορά τους στα 3.3 εκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων τα 2.5 με 2.6 εκ. ευρώ θα μπουν στα «πράσινα» ταμεία. Μέχρι το βράδυ η μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ θα έχει ανακοινωθεί επισήμως από την Αλ Αΐν.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter