Έγκλημα και όχι αυτοκτονία ο θάνατος του φαντάρου στο νησί της Ρω, υποστηρίζει η μητέρα του

Έγκλημα και όχι αυτοκτονία ο θάνατος του φαντάρου στο νησί της Ρω,  υποστηρίζει η μητέρα του

Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι του Ηρακλείου από την είδηση ότι ένας 22χρονος φαντάρος αυτοκτόνησε με το τυφέκιό του, με μια σφαίρα στο κεφάλι, όταν φύλαγε σκοπιά στο νησί της Ρω, το πρωί της Τετάρτης.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται και ο φαντάρος που έκανε σκοπιά μαζί με τον οπλίτη Ε.Τ.

Την ίδια ώρα, όπως αναφέρει η Δημοκρατική της Ρόδου, η μητέρα του προσέφυγε χθες με αίτηση – δήλωση της ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι ο θάνατος του παιδιού της επήλθε κάτω από ύποπτες και αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Εν όψει της διενέργειας νεκροψίας – νεκροτομής από τον ιατροδικαστή Ρόδου σήμερα, υπέβαλε εξάλλου το αίτημα να είναι παρούσα κατά τη νεκροψία η τεχνική σύμβούλος της οικογένειας και συγκεκριμένα η ιατροδικαστής Ηρακλείου Κρήτης κ Ελπίδα Σπανουδάκη, αφού υπάρχει η πεποίθηση της οικογένειας ότι δεν πρόκειται για αυτοκτονία αλλά για εγκληματική ενέργεια.

Παραλλήλως δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής για την ψυχική οδύνη που υπέστη από τον αδόκητο και ύποπτο θάνατο του παιδιού της το οποίο έχαιρε άκρας σωματικής και ψυχικής υγείας.

Αντίκλητό της όρισε τον δικηγόρο Ρόδου κ. Μανώλη Κουτσούκο.

Ο άτυχος φαντάρος είχε παρουσιαστεί με την 2018 Β/ ΕΣΣΟ και είχε τοποθετηθεί στο Καστελόριζο, όπου υπηρετούσε τους τελευταίους τρεισήμιση μήνες. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter