Έγκλημα πάθους στην Πέλλα: 38χρονος εισέβαλε στο σπίτι 20χρονης και πυροβόλησε 9 φορές – Νεκρή η γιαγιά της κοπέλας (Video)

Έγκλημα πάθους στην Πέλλα: 38χρονος εισέβαλε στο σπίτι 20χρονης και πυροβόλησε 9 φορές – Νεκρή η γιαγιά της κοπέλας (Video)

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία, με τις λεπτομέρειες που έρχονται σταδιακά στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το αιματηρό επεισόδιο με μία νεκρή και τρεις τραυματίες που εκτυλίχθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης στην Κρύα Βρύση, Πέλλας.

Ο 38χρονος, είχε εμμονή με την 20χρονη, παρά το ότι εκείνη του είχε ξεκαθαρίσει πως δεν ενδιαφέρεται για τον ίδιο. Όταν ο δράστης έμαθε πως η νεαρή κοπέλα, θα μετακομίσει στην Κρήτη, μετά την εισαγωγή της σε πανεπιστήμιο της περιοχής, μετέβη στο σπίτι της προκειμένου να την μεταπείσει και να τη ζητήσει σε γάμο. 

Εισπράττοντας αρνητική απάντηση τόσο από την ίδια όσο και από τους οικείους της, έφυγε από το σπίτι για να επιστρέψει λίγη ώρα μετά οπλισμένος με μία καραμπίνα σε έξαλλη κατάσταση. 

Κατά τον διαπληκτισμό, ο 38χρονος σημάδεψε με το όπλο την 20χρονη και στην προσπάθειά της να την προστατεύσει η γιαγιά της «μπήκε μπροστά» και έχασε τη ζωή της, αφού ο άνδρας άνοιξε πυρ.

Συνολικά ο δράστης πυροβόλησε εννέα φορές, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ο 74χρονος παππούς, σύζυγος του θύματος και η 22χρονη αδελφή της 20χρονης.

Ο δράστης εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένος σε κοντινή απόσταση από το σπίτι που έλαβε χώρα η τραγωδία και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.  

Οι αρχές ερευνούν αν ο ίδιος προσπάθησε να αυτοτραυματιστεί ή αν οι συγγενείς της κοπέλας του επιτέθηκαν. 

Πηγή Video: Thestival.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter