Έγκλημα στου Φιλοπάππου: «Τον απειλήσαμε με μαχαίρι και σπασμένο μπουκάλι, γλίστρησε και έπεσε στον γκρεμό»

Έγκλημα στου Φιλοπάππου: «Τον απειλήσαμε με μαχαίρι και σπασμένο μπουκάλι, γλίστρησε και έπεσε στον γκρεμό»

Τρεις αλλοδαποί προσήχθησαν αργά το βράδυ στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και ανακρίνονται καθώς, σύμφωνα με την αστυνομία, θεωρούνται οι βασικοί ύποπτοι για την υπόθεση της ληστείας στο λόφο του Φιλοπάππου που κατέληξε στον θάνατο 25χρονου φοιτητή.

Οι τρεις προσαχθέντες, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ομολογήσει την πράξη τους, αρνούμενοι όμως ότι έσπρωξαν τον 25χρονο στο γκρεμό. Παράλληλα, υποστηρίζουν ότι επιχείρησαν να ληστέψουν εκείνον και την φίλη του με την απειλή ενός σπασμένου μπουκαλιού, ο νεαρός αντιστάθηκε, γλίστρησε και έπεσε στον γκρεμό.

«Τον απειλήσαμε με ένα μαχαίρι και ένα σπασμένο μπουκάλι. Προσπάθησε να μας αποφύγει και έπεσε στο κενό. Δεν θέλαμε να τον σκοτώσουμε», ισχυρίστηκαν, μεταξύ άλλων, σύμφωνα πάντα με αστυνομικές πηγές, οι τρεις δράστες κατά την ανάκρισή τους αναφερόμενοι στην πτώση του 25χρονου στο κενό που του κόστισε τη ζωή του. Οι τρεις κατηγορούμενοι πρόκειται να οδηγηθούν εντός της ημέρας στον εισαγγελέα.

Οι δύο, Πακιστανοί πολίτες, εντοπίστηκαν στον συνοριακό σταθμό της Ειδομένης, από όπου προσπάθησαν να διαφύγουν από την χώρα έπειτα από τη ληστεία που κόστισε τη ζωή στον 25χρονο. Ο τρίτος αλλοδαπός εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας. Και οι τρεις προσαχθέντες απενεργοποίησαν τα κινητά τηλέφωνά τους έπειτα από τον θάνατο του φοιτητή.

Κατά πληροφορίες από πηγές προσκείμενες στην αστυνομία, οι τρεις αλλοδαποί πιστεύεται πως είναι μέλη μιας από τις συμμορίες που δρουν στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

ΑΠΕ – ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter